De spectaculairste airbnb’s

Geüpdatet op 26 maart 2015 door ELLE België
De spectaculairste airbnb’s

collageairbnb

Laten we eerlijk zijn, we zijn dringend toe aan vakantie. Geen zin om honderden euro's uit te geven aan saaie hotels? Laat je leiden door de meest spectaculaire Airbnb's ter wereld. Inpakken en wegwezen! 

Holmenkollen, OslohotelHeb jij altijd al willen weten hoe het voelt om bovenaan een 60 meter hoge schans te staan? Airbnb gaat nog een stapje verder en biedt je de kans om er een complete nacht door te brengen.

Een nachtje boeken? Klik hier!

1/

Malibu

malibu9

Ontsnap even aan de realiteit in een idyllische camper aan de oceaan. Breng de dag al surfend door en val na een uitgebreide bbq met je geliefde onder de sterren in slaap. Een betere getaway bestaat niet.

En dat voor zo'n €141 per nacht.

2/

 Phoenicia, New York

society

Neem even afscheid van je teerbeminde laptop, smartphone en tablet en trek je even terug in de meest rustgevende hotspot van Phoenicia. Geniet er van de natuur, rust en een knisperend kampvuur.

Reserveer een overnachting hier

3/

Atlanta 

boomhutAtlanta

Overnachten in drie boomhutten, verbonden met een lichtgevende hangbrug, de aller kleinsten kunnen er alleen maar van dromen.

Boek hier een magische overnachting.

4/

 Joshua Tree, VSwoestijn Ontsnap even aan het drukke leven en laad jezelf weer helemaal op in de woestijn. De rustgevende koepelwoning is perfect uitgerust en indien gewenst komen ze ‘s morgens verse sapjes leveren.

Alle info vind je hier.

5/

Kaapstad, Afrika

Kaapstad

Overnacht in een luxesuite met een duizelingwekkend uitzicht uitzicht op de bergen van Kaapstad, die vanuit je achtertuin trouwens (grotendeels) perfect te beklimmen zijn.

Klaar voor avontuur? Klik hier.

6/

Tokyo

tokyo

Kom in een industriëel loft in het hartje van Tokyo helemaal tot rust. Verwacht je aan open ruimtes, veel licht en glazen wanden. En ja hoor, ook de muur van de badkamer is volledig in glas.

Boek hier je overnachting in Tokyo

7/

Valais, Zwitserland

Valais

De luxueuze Zwitserse chalet biedt een uitzonderlijk uitzicht over de top van de Mont Blanc en beschikt over allerlei high tech snufjes. Van een luxe jacuzzi en stoomcabine tot Magic Mirror TV’s en iPod docks. Ideaal voor na een intensieve skisessie.

8/

Parijs

parijs kasteel

Voel je als een echte hertogin in dit 19e eeuws appartement op slechts een aantal stappen van de Champs-Élysées. Zowel de master bedroom als de woonkamer hebben direct toegang tot een unieke tuin met uitzicht op Parc Monceau.

Helaas met stevig prijskaartje van zo'n €3,300 per week.

9/

Fiji eiland

Waarom in een huis overnachten als je een heel Fiji eiland kan afhuren? En dat voor slechts €476 per nacht!

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)