Valentijn: 5x romantiek in eigen land

Geüpdatet op 11 januari 2019 door ELLE België
Valentijn: 5x romantiek in eigen land

colvalentijn

Luxe hoeft niet altijd onbetaalbaar te zijn. Verras je geliefde op Valentijn met een overnachting in een romantische kerk, een sensueel saunabezoek of droom weg onder de sterrenhemel. 

1/

Dolce Hotel in BrusselDucle

In Hotel Dolce La Hulpe in Brussel spendeer je samen Valentijnsdag in de 'Niets dan u en ik' suite. Je overnacht in een tweepersoonskamer met een halve fles Rosé Champagne, een romantisch viergangendiner (inclusief wijnen), een massage-olie van Cinq Mondes en gratis toegang tot het wellness-centrum. Laat je 's morgens ontwaken door uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel ligt in het Zoniënwoud op enkele minuten van het centrum.

De suite is beschikbaar op 13,14, 15, 20 en 21 februari vanaf €184 per nacht
Voor meer info: www.dolcelahulpe.com

2/

 

Overnachten in een luchtbelbell

Het summum van romantiek: wegdromen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder vervelende muggen, wind of regen. In Erezée, de Belgische Ardennen, is het mogelijk. Jij en je lief overnachten in een luxueuze doorzichtige luchtbel, volledig ingericht als slaapgelegenheid. Robuust, romantisch en luxe zijn de drie sleutelwoorden.

De luchtbel is te boeken vanaf €209 per nacht en € 461,50 per weekend.
Voor meer info: www.ardennes-etape.com

3/

Thermae59KRUOLP

Valentijn is genieten. Verwen elkaar met een intieme Sauna Special Deluxe in het groene Grimbergen. Geniet van twee uur privé sauna voor twee personen, een uitgebreid fruitbordje, een fles cava en als afsluiter een rustgevende gelaats- en hoofdmassage.

De promotie is geldig tot en met 28 februari en is verkrijgbaar onder de vorm van een cadeaubon, die 6 maanden geldig is.
Voor meer info: www.thermae.com

4/

Martin's Patershofmph1_fond2

De Minderbroederskerk in Mechelen opende enkele jaren geleden opnieuw zijn deuren, maar dan als luxueus viersterrenhotel. In de mysterieuze neogotische kerk werden alle kamers ingericht met authentieke restanten. Ook het ontbijtbuffet wordt geserveerd in een stijlvolle eetzaal in het koor van het oude kerkgebouw.

Geniet van een kamer vanaf 89 euro per nacht.
Voor meer info: www.martins-hotels.com

5/

Les Cabanes de MarieLes-Cabanes-de-Marie-01

Elk kind wil een grote boomhut in de tuin, maar ook volwassenen durven al eens wegdromen bij een betoverende plek. Marie Michiels ontwierp voor de romantische zielen onder ons een luxueuze boomhut in het midden in het park van de majestueuze Château de la Rocq in Arquennes. De boomhut hangt zeven meter boven de grond en ontbreekt niet aan de nodige luxe. Peter Pan zou jaloers zijn.

Vanaf 300 euro per nacht.
voor meer info: www.restauration-nouvelle.be

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)