Top 5 duurste chalets van de Alpen

Geüpdatet op 5 december 2014 door Admin
Top 5 duurste chalets van de Alpen

Duurste chalets

Nu de eerste sneeuw gevallen is, mogen de skilatten en snowboard boots helemaal van onder het stof gehaald worden. Overnachten, dat doen we in een gezellige blokhut. De sterren, die kiezen voor een duurder alternatief... Dit zijn de 5 duurste chalets van de Alpen: 

1/

5. The Lodge in Verbier

The Lodge Verbier

In het Zwitserse Verbier ligt The Lodge, een van de luxueuze verblijfplaatsen van Virgin Limited Edition en eigendom van Sir Richard Branson. Het chalet, waar 18 mensen kunnen verblijven, is een van de favoriete optrekjes van verschillende koningshuizen.

The Lodge telt zeven kamers, waaronder twee master suites met grote haardvuren, privébalkons met een indrukwekkend uitzicht op de bergen en enorme badkuipen. Het prijskaartje? Zo’n 50.000 euro per week.

2/

4. Chalet Titania in Megève

Chalet Titania MegèveChalet Titania ligt in het Franse dorp Megève aan de voet van de Mont Blanc. De typische houten balken van het chalet zorgen voor een traditionele en ontspannen sfeer. Het verblijf telt tien suites met elk een privébadkamer en een spa.

Gasten kunnen volledig tot rust komen dankzij de wellnessruimte met zwembad, jacuzzi, hammam, sauna, fitnesszaal en massagezaal. Wie het ’s avonds wat minder rustig aan wil doen, kan terecht in de bar of discotheek. Prijzen starten vanaf 70.000 euro per week.

3/

3. Le Petit Palais in Courchevel

Le Petit Palais Courchevel

Wie zich volledig in de watten wil laten leggen na een dag in de sneeuw, is bij Le Petit Palais in Courcheval, Frankrijk, aan het juiste adres. Eén van de zes verdiepingen staat volledig in het teken van een hemelse spa-ervaring. Gespecialiseerd personeel begeleidt je van de sauna en de hamman naar het zwembad, de fitnesszaal of het schoonheidssalon.

Ongestoord genieten in de hoge bergen van Frankrijk kan vanaf 102.000 euro. Dat bedrag kan nog oplopen naar482.000 euro tijdens de eindejaarsperiode.

4/

2. Chalet Aurelio in Lech

Chalet Aurelio LechIn het Oostenrijkse skioord Lech, bekend van zijn lange seizoenen en goede sneeuw, ligt het idyllische chalet Aurelio. Het verblijf kan volledig gehuurd worden of als aparte appartementen voor in totaal 16 personen.

Comfort, stijl en exclusiviteit zijn de sleutelwoorden. Een privéchef en butler staan klaar voor het diner na een sessie in de privéspa. Het kostenplaatje bedraagt 133.000 euro per week.

5/

1. Chalet Edelweiss in Courchevel

Chalet Edeweiss CourchevelDe absolute topper onder de chalets vinden we ook in het Franse Courchevel. Chalet Edelweiss telt 7 verdiepingen met 8 klassesuites en 2 master suites. Chalet Edelweiss is uitgerust met een kwaliteitsvolle spa met zwembad, jacuzzi, waterval en fitnesszaal.

Een professionele keuken tovert voor een honderdtal mensen heerlijke maaltijden en cocktails tevoorschijn. De avond afsluiten kan in de nachtclub of rond de biljart. Wie van al deze luxe wil genieten, moet een stevige som geld kunnen neertellen. Eén week verblijven in Chalet Edelweiss kost maar liefst 280.000 euro.

Bron: Immovlan.be

(Stagiaire Kiënta Martens)