Shopping: originele kerstcadeaus voor hem

Geüpdatet op 6 december 2022 door Daphne Dorgelo en ELLE België
Shopping: originele kerstcadeaus voor hem

Dit jaar doen we beter dan een nieuwe das of een nieuw paar schoenen. Want hoe leuk is het om de man in je leven blij zien met iets waar hij écht iets aan heeft? Het internet dient voor zulke kerstcadeau's voor hem als onze beste vriend. Het vraagt wat geduld eer de pakjes in de brievenbus rollen, maar wat zal hij in de wolken zijn...

Een fitnessbal van Technogym

Hebben we te maken met een sportieveling? We houden van hun endorfine-enthousiasme, vooral als ze je inspireren (lees: dwingen) om uit de zetel te geraken om ook aan je fysiek te werken. Beloon hem deze feestdagen met een fitnessbal, die hij kan gebruiken om te sporten en die als gezond alternatief dient voor een stoel.

Wellness Ball Active Sitting, Technogym, €245

Shop hier

Een draadloze stofzuiger van iRobot

De moderne man van vandaag schuwt de stofzuiger niet meer. Maar is het desondanks zijn minst favoriete huistaak, dan kunnen we het hem wél een stuk makkelijker maken: deze robot doet namelijk al het werk voor hem!

Draadloze stofzuiger Roomba Combo, iRobot, €261,99

Shop hier

Een wearable van Garmin

De beste cadeaus voor sportieve mannen zijn cadeaus die je bewondering tonen en hun inzet voor gezondheid en kracht vieren. Zoals dit Garmin sporthorloge, die hem volledige overzichten verstrekt in training en herstel.

Forerunner 255, Garmin, €349

Shop hier

Een scheerapparaat van Phillips

Met mesjes met extra stevige, scherpe randen voor een ultiem gladde scheerbeurt, zodat jij je lief straks weer kunt kussen zonder geprik.

Shaver S9000 Prestige, Philips, €379,99

Shop hier

Een projector van Samsung

Deze projector kan hij overal mee naartoe nemen waar hij maar wil: in de woonkamer, de slaapkamer, in de tuin of... naar vrienden thuis, terwijl jij geniet van alle rust in huis.

Draagbare projector The Freestyle, Samsung, €679

Shop hier

Oortjes van JBL

Actieve ruisonderdrukkende technologie, waterbestendig en een batterij die 40 uur meegaat? Geen wonder dat deze JBL oortjes een grote fanbase hebben opgebouwd.

Oortjes Live Pro 2, JBL, €112,99

Shop hier

Parfum van Armani

Op zoek naar écht een goede geur voor hem? We tippen Stronger With You van Armani, een geur met een uniek, geglazuurd kastanje-akkoord. Wedden dat jij... eh, hij hier nooit genoeg van krijgt?

Stronger With You, Armani, €61,50 (50 ml)

Shop hier

Koptelefoon van Bang & Olufsen

Leuk cadeau voor hem; extra handig dat jij het kan lenen. De Beoplay HX is gemaakt om tot 35 uur speeltijd te bereiken, waardoor het een van de opvallendste opties op de markt is.

Beoplay HX koptelefoon taupe, Bang & Olufsen, € 500

Shop hier