Citytrip Parijs: 5 appartementen onder de 100 euro

Gepubliceerd op 4 december 2014 door ELLE België
Citytrip Parijs: 5 appartementen onder de 100 euro

weekendparis

Een lang weekend in Parijs gepland? Overweeg een appartement te huren in plaats van peperdure hotelkamers. Wij vonden alvast vijf leuke adressen onder de € 100: 

Een tweekamer appartement bij Montmartre

2f3105ab_original-1024x682

De kamer is 70 vierkante meter groot en ligt aan de voet van Montmartre. In 2009 werd het helemaal gerenoveerd.

"In het appartement zit inbegrepen: een grote kamer, een eetkamer, een afgezonderde keuken en een badkamer. De keuken is ingericht (oven, microgolfoven, ijskast, lavabo, warmwaterketel ...). De lakens en handdoeken zijn voorzien alsook een haardroger en strijkijzer. Televisie, dvd-speler, internet, sportkanalen .... zijn allemaal ter beschikking."

Prijs: € 98/nacht

Hier meer info!

1/

Een suite in de Marais

271

In het hartje van de meest toffe en trendy buurt bevindt zich dit appartement van 55 vierkante meter, pal tussen de Notre-Dame van Parijs, het stadhuis en het Place des Vosges Je kunt hier met vier personen overnachten -een echte plus is de grote kamer met king size bed!

Prijs: € 99

Hier meer info!

2/

Een appartement dichtbij de Champs-Elysées

2d475647_original-1024x682-1

Op 15 minuten wandelen van de beroemde Parijse binnenstad (een mooie wandeling) bevindt zich dit appartement met alles wat je nodig hebt voor een geslaagd weekendje weg.

"Appartement met de typische Parijse charme: een groot salon met eettafel van twee meter, een apart salon met een zetel en een bibliotheek, een ingerichte keuken (ijskast, oven, grillpan, wasmachine). In het salon en de eetkamer zijn er dubbele ramen. Verder is er een badkamer met een douche en een apart toilet in hout zoals in een kleine bergchalet. Het bevindt zich op de derde verdieping en is heel mooi ingericht met een dubbele inkom en een vloerkleed. Op wandelafstand van la place de l'étoile (10 minuutjes), een kwartier wandelen van de Champs Elysées en op 10 minuten van Parc Monceau. Het ligt in een leuke buurt met veel boutiques. In de buurt is er ook een supermarkt en een metrostation."

Prijs: € 80

Hier meer info!

3/

Een appartement in de Marais

Capture-d’écran-2014-10-31-à-10-1.58.27

Voor een ontspannend verblijf is dit klein, gezellig appartementje (19 vierkantemeter) perfect. Er is plaats voor twee personen, het ligt in het hartje van de romantische Marais wijk en slechts op enkele passen van Centre Pompidou. Het bevindt zich in een appartementsgebouw van de 18e eeuw wat direct zorgt voor de authentieke charme.

Prijs: € 98

Hier meer info!

4/

Een goedkope art deco studio bij Montmartre

Capture-d’écran-2014-10-31-à-11-1.01.49

Deze kleine schat van 34 vierkante meter geeft een idee hoe aangenaam het kan zijn in beperkte ruimtes! Op zeven minuten van Montmartre.

"In rue des Dames midden in het Batignolles kwartier bevindt zich deze flat die in 2013 gerenoveerd werd. Sindsdien is er meer comfort, een nieuwe badkamer, leukere inrichting ... Het appartement ligt op de zesde verdieping, met lift. In de straat zijn er veel Franse restaurants, maar ook en Japans, Italiaans en Thai eten. De bekende brasserie Le Wepler en de Chralot liggen op 3 minuten wandelafstand. Ook de Eurostart en TGV zijn heel dichtbij gelegen."

Prijs: €77

Hier meer info!

(Tekst: Marie Guérin)