Geniaal: knuffelmatras voorkomt dode arm syndroom

Geüpdatet op 6 september 2013 door Isabelle
Geniaal: knuffelmatras voorkomt dode arm syndroom

knuffelmatrasElk koppel kent het “dode arm syndroom” wel: jij ligt gezellig te spoonen met je man, terwijl hij ligt te creperen omdat zijn onderarm een extreem pijnlijke, langzame, van bloed afgesneden dood sterft onder je lieftallige hoofd.

Omdat niet lepelen nu eenmaal geen optie is, kwam een genie enkele jaren geleden met een fantastisch ontwerp  op de proppen. De Cuddle Mattress was voorzien van afzonderlijke repen aan het hoofdeinde, waarin mannen (toch meestal kop van jut als het op lepeltje lepeltje aankomt) hun onderarm konden laten rusten -ver weg van het zware hoofd van hun geliefde. Het ontwerp kaapte meteen belangrijke designprijzen weg, maar sindsdien is het bitter stil rond deze topuitvinding.
Dat komt omdat ontwerper Lehdi Mojtabavi nog niet voldoende sponsoring vond om de droom van elk knuffelend koppel waar te maken. Dit trieste nieuws meldt de Amerikaanse zender NPR. In afwachting ervan kunnen wij dus alleen maar zelf aan de slag gaan met een broodmes. Omdat knuffelen op de eerste plaats komt...