Zo heb je een zorgeloze onenightstand

Geüpdatet op 2 juli 2019 door Britt Valkenborghs
Zo heb je een zorgeloze onenightstand

onenightstand

Zoals je eerder in deze rubriek kon lezen, blijken onenightstands best goed voor je te zijn. Maar een verwittigd vrouw is er twee waard. Dus bereiden we jou ook graag voor op het  ongemakkelijke moment nà een spannend nachtje rollebollen. 

1. Vrijblijvend = vrijblijvend
Stap 1 naar een zorgeloze onenightstand? Je emotionele mindset. Iemand voor één nacht mee naar huis nemen, terwijl je op zoek bent naar een vaste partner... dat is vragen om problemen (en een gebroken hart).

2. Wees duidelijk
Oké, dus jij ziet een onenightstand wel zitten. Maar hoe zit het met je bedpartner? Bezint eer ge begint, en wees vanaf de eerste seconde erg duidelijk. Het bespaart je heel wat ongemakkelijke situaties de volgende ochtend.

3. Verzin een exit-strategie voor de volgende ochtend
Oeps... je bent je kat vergeten eten te geven, of je tandenborstel vergeten? Bereid je alvast op voorhand voor op je vertrek. Samen slapen én op het gemakje ontbijten hoort niet bij een vrijblijvend avondje plezier.

4. Geen nummers uitwisselen
Een one-night-stand. Het woord spreekt voor zich, toch?

5. Geen gestalk op sociale media
Zie puntje 4.

6. Veiligheid eerst
We zijn allemaal oud genoeg om het te weten. Maar bij deze nog een vriendelijke reminder: een onenightstand heb je natuurlijk niet zonder bescherming.