Agenda: Antwerp Fashion Festival

Geüpdatet op 8 oktober 2014 door ELLE België
Agenda: Antwerp Fashion Festival

antwerp fashion festival

Fashionista's die zin hebben in een weekend vol fashion-fun moeten dit weekend naar de hoofdstad van de mode afzakken. Voor de derde maal op rij stoomt Antwerpen zich klaar voor het jaarlijkse Antwerp Fashion Festival, waarmee dé modehoofdstad van België wederom extra in de kijker wordt gezet. Wat ooit begon als Antwerp Fashion Night, een one night event, is inmiddels uitgegroeid tot Antwerp Fashion Festival, een tweedaagse modehappening die volledig in het teken staat van het succesverhaal van de Antwerpse mode. 

Wat heeft onze fashion capital dit jaar zoal in petto?

Let's get this party started! Op vrijdagavond 12 september wordt de aftrap van het festival gegeven met een heuse Fashion Show in Designcenter De Winkelhaak. Leun achterover en maak kennis met de nieuwste labels en must-have items van het komende seizoen, die de dag nadien in Antwerpens fijnste modewinkels te verkrijgen zullen zijn! De eerste dag wordt in stijl afgesloten met een AFF_after drink.

Op zaterdag 13 september barst het festival pas écht los, en wordt het Antwerpse modedistrict the place to be voor een sprankelend late night shopping event. Maar liefst een honderdtal deelnemende winkels (hier de indrukwekkende lijst) zullen tot in de late uurtjes hun deuren geopend houden, die avond krijg je ook op veel plaatsen korting.

Even uitblazen na een uitgebreide shopsessie? Dan legt het AFF-team jou in de watten in de pop-upbar waar je kan genieten van de DJ-stages en live-concerten die voor de gelegenheid de Antwerpse winkelstraten helemaal zullen doen opleven. Snak je naar nòg meer? Ga op shopping trip met een persoonlijke stylist, strike a pose aan de AFF_photowall, bezoek de lipstickbar voor een kleine touch-up, ga op culinaire reis met foodpairing, duik mee in de uitpuilende garderobe van menig blogger om enkele designerstuks en vintage treasures op de kop te tikken of val in de prijzen met jouw very own customized Converse sneakers. Vergeet zeker ook jouw dancing shoes niet uit de kast te halen, want op zaterdag sluit de organisatie van Antwerp Fashion Festival af met een exclusieve afterparty in Club Magic. Feest!

Benieuwd naar het volledige programma? Check http://antwerpfashionfestival.com/ voor meer info! Wij stippen deze data alvast aan in onze agenda!