ELLE voyage : 4x vakantie in eigen land

Gepubliceerd op 18 juli 2014 door ELLE België
ELLE voyage : 4x vakantie in eigen land

brussel

Je hoeft niet altijd op een vliegtuig te stappen voor een vakantiegevoel, ontdek hier vier unieke toevluchtsoorden in eigen land.

1/

1. Een loft middenin het bos

slide1-1

In het stadje Maillen, op minder dan 45 km van Brussel, schuilt een prachtig stukje groen rondom het Château de la Poste. Hier staat kamperen (gelukkig) niet gelijk aan inboeten aan comfort. Maak kennis met ‘glamping’ : camping voor wie houdt van Moeder Natuur, maar helemaal gek wordt van een haperende Wifi-verbinding.

Tussen tal van torenhoge bomen vind je de Loftcube. Deze luxecocon, ontworpen door Wessler Aisslinger, is voorzien van de allerlaatste snufjes op technologisch vlak. Het gebouw heeft een modern design en bestaat praktisch volledig uit glas waardoor er een sterke connectie heerst tussen binnen en buiten.

Regen? Geen paniek, dit zorgt enkel voor meer romantiek! Kruip dicht tegen mekaar aan en geniet optimaal van jullie futuristische schuilplaats.

Prijs : 250€ per nacht

Dit bos brengt ook nog andere sprookjes tot leven. Zo kan je er een nacht doorbrengen in een boomhut (175€ voor 4 personen) of het avontuur gaan opzoeken in een jagerstent (150€ voor 6 personen).

slide1

Daarnaast kan je al vanaf 119€ met twee overnachten in het kasteel, ontbijt en avondmaal inbegrepen.

Ronchinne 25
5330 Maillen
Belgique
Tel :  +32 (0)81 411 405
Fax : +32 (0)81 412 894
Email : info@chateaudelaposte.be

2/

2. Pure ontspanning in het Zoniënwoud

dolce1

Voor wie vlug even wil ontsnappen aan alle drukte moet vanaf het centrum van Brussel maar enkele minuten doorrijden tot Dolce la Hulpe. In dit rustgevend oord vind je de spa Cinq Mondes. Deze tempel van weldaad voor het lichaam verzamelt de beste verzorgingsrituelen en massagetechnieken uit alle hoeken van de wereld.

Vanaf 169 euro profiteer je van het aanbod “Dolce Spa Break” dat recht geeft op een overnachting, ontbijt, toegang tot het wellnesscenter en een behandeling van 1 uur naar keuze.

Chaussée de Bruxelles 135
1310 La Hulpe
Tel : 
+32 (0)2 290 98 00

3/

3. Hoog en droog in een luxe boomhut

Cabane_de_Marie_02

Les Cabanes de Marie zitten verstopt in de boomkruinen van het park rond het Château de la Rocq. Met de auto vanuit Brussel sta je hier op een anderhalf uurtje. Een trap van 7 meter hoog leidt je naar jouw eigen liefdesnestje. Een kingsize bed, airco, Nespresso machine, minibar met gratis soft drinks, elektrische handdoekverwarming, … Je kan het zo gek niet bedenken of er is aan gedacht!

TIP : Voor degene die houden van wat actie, worden er ook mountainbikes ter beschikking gesteld.

Prijs : 300 euro per nacht, ontbijt inbegrepen.

Email : info@lescabanesdemarie.be

4/

4. Overnachten in hartje Brussel

asprioa

Geloof het of niet, ook in onze hoofdstad zelf kan je plekjes van pure rust vinden. De L’Aspria Royal La Rasante Club hoort zeker in dat lijstje thuis. Deze club biedt meer dan een gewoon hotel. Zo is er een ruim aanbod aan sportactiviteiten en dit zowel binnen als in openlucht. Het perfecte oord om met het hele gezin even op adem te komen.

Zomertarieven (geldig tot 31 augustus)
Superior kamer : 69€
Deluxe kamer : 79€
Suite : 99€

Ontbijt : 15€ per persoon

www.aspria.be