Familie aan boord

Geüpdatet op 2 juli 2024 door Lisa Aelvoet
Familie aan boord Emirates

Reizen met een baby een uitdaging? Niet wanneer je met Emirates Business Class vliegt. Je vliegtuigreis naar Dubai en verder, van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd, transformeert in een zorgeloze en ontspannen start van de vakantie.

Emirates viert in september bijna tien jaar dienst in België en groeide in die tijd uit tot een vaste waarde op Brussels Airport. Met twee dagelijkse vluchten uitgevoerd door de Boeing 777, brengt Emirates je naar meer dan 100 bestemmingen met een ongeëvenaard niveau van comfort en service. Stel je voor: je wordt thuis opgehaald en je vakantie kan beginnen. Wat volgt is een ontspannen rit naar de luchthaven, waar de chauffeur jou en je gezin vlakbij de juiste terminal afzet. Na het inchecken krijg je vervolgens toegang tot de exclusieve Emirates Business Class lounge in Brussel waar je kan kiezen voor een lekker ontbijt, snacks, koffie en meer.

Vijfsterrengevoel

Aan boord wordt de ervaring alleen maar beter. De Business Class stoelen van Emirates kunnen namelijk volledig plat, zodat jij en je gezin comfortabel kunnen uitrusten. Daarnaast wacht er een wieg alsook een kinderpakket op je stoel met speelgoed, vochtige doekjes en andere benodigdheden, waardoor ouders én baby stressvrij kunnen genieten van de vlucht. Voor de attente bemanning is bovendien niets teveel gevraagd: je staat er dus niet alleen voor.

© Emirates

Voorbij in een vingerknip

Verder telt het entertainmentaanbod meer dan 6.500 TV-kanalen, tal van nieuwe films, series en games zodat iedereen zich de hele vlucht kan vermaken. Tenslotte zijn de maaltijden zorgvuldig samengesteld en kan je kiezen uit een uitstekende selectie gerechten en dranken, inclusief champagne en fijne wijnen.

Dubai en verder

Dubai, een populaire bestemming onder Belgen, is slechts een vlucht van zeven uur van Brussel verwijderd. Of je nu een lang weekend in de zon plant of een tussenstop maakt tijdens een langere reis, Dubai biedt een perfecte ontsnapping. Maar Emirates gaat nog veel verder en biedt vanuit Dubai naadloze aansluitingen naar populaire bestemmingen als Thailand, Zuid-Afrika en India.

Met Emirates Business Class wordt vliegen niet zomaar een verplaatsing, maar een onvergetelijke ervaring. Van de persoonlijke service tot luxueuze voorzieningen: een nieuw niveau van reizen met een baby is slecht een upgrade van je verwijderd.

LEES OOK :

Een Dolce Vita droomvakantie? Dit hotel in Lido di Jesolo wil je zien

De inclusieve ontwerpen van Sinéad O'Dwyer tekenen mode van morgen

Win een diner onder de sterren