Hoe was het? De VIP-lancering van de FASHION & BEAUTY SCHOOLS bij Docks Bruxsel

Gepubliceerd op 12 april 2024 door ELLE Partner Foto’s: © Maurine Wilmus
Hoe was het? De VIP-lancering van de FASHION & BEAUTY SCHOOLS bij Docks Bruxsel © Maurine Wilmus

Het ELLE-team heeft al onze gasten met plezier verwelkomd op een uitzonderlijke VIP-avond op 5 april bij Docks Bruxsel, ter gelegenheid van de lancering van de Fashion & Beauty Schools, een reeks exclusieve evenementen die plaatsvinden op zaterdag 6, 13 en 20 april, van 14.00 tot 18.00 uur.

Deze VIP-lanceringsavond was het perfecte voorbeeld van hoe de Fashion en Beauty Schools zullen verlopen op 6, 13 en 20 april. Het was een unieke gelegenheid om in een gezellige en feestelijke sfeer andere mode- en beautyfanaten te ontmoeten,  alvast een voorproefje te krijgen van de voorziene activiteiten en om banden te smeden met onze prestigieuze partners zoals: Superdry, Jack & Jones, Di!, April, Madame Coco, Guess, 100 Pur Cent, MediaMarkt, SharkBeautyAustralia en Ici ParisXL, die allemaal hebben bijgedragen om er een onvergetelijk evenement van te maken.

De gasten werden getrakteerd op een hele reeks verrijkende activiteiten. Elke deelnemer kreeg beautytips aan de hand van een selectie hoogwaardige cosmetica, kon profiteren van gepersonaliseerde make-up- en huidverzorgingssessies en kreeg deskundig advies over hoe ze hun persoonlijke stijl kunnen opfleuren met de allernieuwste mode. Er waren ook professionele stylisten aanwezig om persoonlijke tips te geven om je look te perfectioneren met elegantie en originaliteit.

Een goede sfeer was gegarandeerd dankzij de cocktails van Red Bull en de hydraterende drankjes van de Royal Bliss bar, die zorgden voor een frisse en gezellige noot. Het ritme werd bepaald door een Red Bull DJ, die een dynamische en feestelijke sfeer creëerde.

Haal jullie agenda's tevoorschijn! We kijken ernaar uit om velen van jullie te zien bij toekomstige sessies van de Fashion & Beauty Schools.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

LEES OOK:
Deze 12 nieuwe parfums geuren naar de lente
Het dorp Kinder Joy of Moving maakt zijn grote terugkeer in België
Hier slaap je op een van de meest betoverende eilanden van Griekenland