Hebben: het ultieme keukenaccessoire voor een gezellig kerstontbijt

Gepubliceerd op 5 december 2023 door ELLE Partner

Onze favoriete tijd van het jaar is aangebroken en we zijn druk bezig met voorbereidingen treffen. Want samenzijn wordt nog gezelliger aan een mooi gedekte tafel met lekker eten. Dat geldt niet alleen voor het kerstdiner maar ook voor het gekoesterde kerstontbijt, waar we minstens even hard naar uitkijken. Om dat laatste - en alle andere ontbijten van het nieuwe jaar - in goede banen te leiden, vonden wij het perfecte keukenaccessoire: de Dualit Classic NewGen toaster, die jij nu ook kan winnen. Blijf dus vooral verder scrollen!

Bij een kerstontbijt horen heel wat lekkernijen zoals de cougnou, koffiekoeken en wentelteefjes of cinnamon rolls. Maar dat is niet alles: ook de ontbijtklassieker bij uitstek, de toast, mag niet ontbreken. Krokante, goudbruine exemplaren maak je dit najaar snel en gemakkelijk met behulp van de Dualit NewGen toaster en bijpassend opwarmrek. 

Veelzijdige duizendpoot

De Dualit NewGen toaster is immers uitgerust met gepatenteerde ProHeat elementen, die zorgen voor consistente bruining en perfect roosteren bij elke gelegenheid, en bovendien geschikt zijn voor verschillende broodmaten en -soorten. Zo bevat het broodrooster een speciale selectieknop voor het roosteren van bagels en melkbroodjes, waarbij hij één kant roostert en de andere kant verwarmt.

Daarnaast kan je met de Dualit Sandwich Holder ook warme lekkernijen met beleg klaarmaken, zoals croque monsieurs, wraps, ... Met de eindejaarsactie van Dualit krijg je de Sandwich Holder gratis bij aankoop van de NewGen Classic Toaster. Hoe handig is dat?

Functioneel design

Verder zorgen de energiezuinige sleufselector, die enkel roostert wat je nodig hebt, en de handige ontdooifunctie voor een moeiteloze ervaring, perfect voor de drukte van kerstochtend. 

Last but not least, ziet de Dualit NewGen toaster er ook nog eens erg leuk uit. Het tijdloze ontwerp is verkrijgbaar in heel wat kleuren, gaande van chroom, tot trendy rood en een rustgevende poederkleur. Zo is er voor elke keuken wel een passende kleur, wat van de toaster een uitstekend cadeau maakt!

Matching opwarmrek

Nog handiger wordt het broodrooster in combinatie met zijn bijpassend opwarmrek. Terwijl de familie zich rond de tafel verzamelt, blijven je croissants, gebak of brood lekker warm, zonder angst voor over-roosteren. Het opwarmrek is tenslotte vaatwasserproef wat jou weer wat werk bespaard op kerstochtend.

WIN WIN WIN: de Dualit NewGen toaster (t.w.v. €259,05) en bijpassend opwarmrek (t.w.v. €29)

Het beste van al? Jij kan de fantastische Dualit NewGen toaster en opwarmrek nu in de wacht slepen - net op tijd voor je aankomende kerstontbijt. Beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet kan jij binnenkort pronken met je nieuwste keukenaanwinst - in een kleur naar keuze!

Geen nood: sla je de bal mis, dan kan je alsnog terecht op bodartenco.be voor interessante eindejaarsacties (tot 7 januari 2024). 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dualit.

Lees ook:
De exclusieve opening van de schaatspiste van Docks Bruxsel: daar wil iedereen bij zijn
Couple goals: matching horloges van Swatch
5 schitterende jurken voor de eindejaarsfeesten