5 schitterende jurken voor de eindejaarsfeesten

Gepubliceerd op 22 november 2023 door ELLE Partner
5 schitterende jurken voor de eindejaarsfeesten © Mango

De kerstfeesten en oudejaarsavond staan weer voor de deur. Het is dus hoog tijd om jouw ‘dress’-code op punt te stellen! Je voelt wellicht al waar we naartoe willen: jurken zijn altijd een schot in de roos. Om jouw keuze gemakkelijker te maken, stellen we jou hieronder enkele prachtexemplaren voor waarmee jij op elk feestje zal stralen.

Deze selectie van jurken is gemaakt op maat van elke vrouw, van heel betaalbaar tot al wat duurder, van sober en elegant tot gedurfd en gewaagd. Verder stellen we jurken voor uit verschillende winkels in diverse stijlen.

Lange jurk met pailletten, € 45,99, Stradivarius

Deze jurk maakt van jou de ster van de avond. Als je wil gaan voor glitter en glamour hoort deze jurk in jouw kleerkast. Jouw benen komen prachtig tot hun recht want de onderkant is licht doorzichtig. Door de smalle bandjes bovenaan oogt deze jurk heel elegant. Je kan er perfect een stijlvol jasje bovenop dragen, om het niet te koud te krijgen. Dit stuk bestaat voornamelijk uit polyamide. En … deze jurk is dan ook nog eens écht betaalbaar! Waar wacht je nog op? 

Lange jurk met pailletten, € 45,99, Stradivarius
© Stradivarius

SHOP HIER

Maxi-jurk met lovertjes, v-hals, ballonmouwen, € 99,99, La Redoute

Fan van glitters maar op zoek naar iets anders? Dan kan deze jurk van La Redoute wel eens iets voor jou zijn. Ook hier zal je letterlijk ‘stralen’ door de vele glittertjes, maar je houdt het iets meer bedekt. De jurk heeft halflange mouwen die poffen. De v-hals maakt deze jurk af. Je kan de look bovendien ook mooi afwerken met een elegante, zwarte hakschoen die je aan je enkels met rijkoorden vastmaakt.

Maxi-jurk met lovertjes, v-hals, ballonmouwen, € 99,99, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Mesh jurk met kristallen, € 169,99, Mango

Mag het al wat meer kosten? Wil je gaan voor een unieke jurk tijdens de eindejaarsfeesten? Dan heb je die volgens ons nu zeker gevonden. Dit is immers een jurk waarin je gezien wil worden. De open rug en diepe v-hals zorgen voor een uitzonderlijke look. De jurk wordt achteraan de hals dichtgemaakt. Je kan hem eventueel combineren met een gilet, dat je normaal of rond je middel draagt. De perfecte glitterjurk voor een oudejaarsfeestje als je het ons vraagt.

Mesh jurk met kristallen, € 169,99, Mango
© Mango

SHOP HIER 

Metallic schijfjurk, € 99,99, Mango

Geen fan van wit, maar wel van klassiek zwart? Toch op zoek naar een jurk met dat tikkeltje meer vuur? Yes, here it is! Vurig, opvallend, elegant en gewaagd: zo kunnen we deze jurk omschrijven. Hij is enkel in het zwart verkrijgbaar en gemaakt uit deeltjes metaal. Met een strak kapsel en zwarte hakjes is je look helemaal af.

Metallic schijfjurk, € 99,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Lange jurk met pailletten en rugdecolleté, € 64,99, La Redoute

Wit, zwart en … grijs! Uiteraard zijn grijze glitterjurken ook helemaal in. Dit model met een open rug, middellange split aan de zijkant en zonder v-hals is perfect voor al jouw kerstfeesten. De jurk is enkel in deze kleur beschikbaar. De maxi jurk bestaat grotendeels uit polyester. De jurk accentueert jouw lichaam heel mooi, doordat ze elegant valt. 

Lange jurk met pailletten en rugdecolleté, € 64,99, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Keuzestress

Vind je het moeilijk om te beslissen? Dan kan je natuurlijk ook twee jurken kopen: eentje voor kerst en eentje voor oudejaarsavond. Wedden dat iedereen je zal vragen waar je jouw jurk vandaan hebt? 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE .

Rate this post