Hailey Bieber brengt ‘ballerina make-up’ terug voor de winter

Gepubliceerd op 22 november 2023 door Lore Ginneberge
Hailey Bieber brengt ‘ballerina make-up’ terug voor de winter Hailey Bieber via TikTok

Zeg maar dag tegen de 'strawberry girl summer', want Hailey heeft officieel de 'sugar plum fairy' winter ingeluid. Alles over de meest romantische beauty trend van het moment.

Ballerina make-up à la Hailey Bieber

Als er iets is dat Hailey Bieber weet, dan is het wel hoe je een statement maakt met je make-up, zelfs in de dikste wintertrui. Deze winter zegt ze vaarwel tegen de donkere en zware looks en verwelkomt ze een luchtigere, bijna feeërieke esthetiek: denk aan de suikerpruimfee uit De Notenkraker met een moderne twist.

Van De Notenkraker naar TikTok

Het was op TikTok waar Hailey, de Rhode-founder en onbetwiste koningin van de glowy huid, haar versie van ballerina make-up toonde. Geïnspireerd door haar eigen tijd als de suikerpruimfee in De Notenkraker, toonde ze een winter make-up look die je meeneemt naar een betoverend sneeuwbalfeest.

@haileybieberwhen I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) - Ian Post

Terwijl ze zichzelf filmt, zien we haar de Saie concealer met precisie aanbrengen, haar wangen een roze blos geven en haar ogen met een roze crème oogschaduw laten schitteren. Het is een look die weinig tijd vraagt en vooral gebruik maakt van multifunctionele producten.

Beauty trend: Sugar Plum Fairy make-up

De beautywereld zit niet stil, en dankzij Hailey zijn we nu allemaal geobsedeerd door deze ballerina make-up trend. Het is fris, het is feestelijk, en het geeft je die 'ik kom net uit de sneeuw gedanst'-blos. Met producten als Hailey's favoriete mascara, de M.A.C Cork Lip Liner en haar eigen Rhode Peptide Glaze, kan ook jij die subtiele, maar onweerstaanbare Sugar Plum Fairy Glow krijgen.

En laten we de finishing touches niet vergeten: de gelamineerde wenkbrauwen, een paar getekende sproetjes, een overdosis dieproze blush en glanzende oogschaduw. Met Hailey's TikTok als je gids en een beetje creativiteit, is de magie van de feestdagen slechts een paar penseelstreken verwijderd.

Shop de make-up die Hailey Bieber gebruikt

mac mascara make-up Hailey Bieber
Extended Play Mascara, M.A.C Cosmetics via De Bijenkorf

Shop hier

hailey bieber oogschaduw
Paint Pot, crème oogschaduw, M.A.C Cosmetics via De Bijenkorf

Shop hier

Hydrabeam concealer, Saie via Cult Beauty
Hydrabeam concealer, Saie via Cult Beauty

Shop hier

Cork lipliner, M.A.C make-up Hailey Bieber
Cork Lip Pencil, M.A.C Cosmetics via De Bijenkorf

Shop hier

blush hailey bieber
Bionic Blush, Milk Makeup via Cult Beauty

Shop hier