Een product voor tijdloze schoonheid? Try, win en test: 5x Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Crème

Gepubliceerd op 30 november 2023 door ELLE Partner

Vergeet collageenshots, -ampullen en poeder. Vanaf nu is dit je nieuwe life saver om je huid jong te houden. Maak kennis met het nieuwe BEEVINE ELIXIR’ van APIVITA, een krachtig anti-aging gamma dat de collageenaanmaak in de huid herstelt.

Hoewel een gezicht waarop je een leven kunt aflezen beeldschoon is, is er ook niks mis met het willen rekken van een beetje tijd. Hoe? Door een product te vinden die doet wat het zegt voor een ouder wordende huid. Om dit te bereiken, moeten de producenten natuurlijk precies weten waarmee ze te maken hebben. APIVITA doet daarom al jaren getrouw in-vitro-onderzoek voor ze iets op de markt brengen.

Twee actieve bestanddelen

Zo weten ze dat de sleutel tot een stevige, veerkrachtige en elastische huid een perfecte balans is tussen collageentype I en III in de huid. Echter neemt die balans met de jaren af. Maar APIVITA weet dankzij onderzoek die ze uitvoerden op huidfibroblasten ook dat die balans zich weer herstelt met plantaardig collageen, een duurzaam alternatief, aangedreven door een nieuwe gepatenteerde technologie, het PROPOLIFT-complex. Dit heeft een hoge concentratie aan actieve polyfenolen uit propolis en wijnstokken. Een superkrachtig actief bestanddeel, dus. Het resultaat volgens de studies? Een herstelling tussen de collageentypen naar het evenwicht van een jonge huid. Tegelijkertijd stimuleert het de natuurlijke productie van twee andere anti-aging factoren, door hyaluronzuur tweeëneenhalf keer te vermenigvuldigen en elastine drieënhalf.

©APIVITA

B-Corp

Tussen twee haakjes - APIVITA-fans weten het - ook deze producten zijn traditiegetrouw gemaakt van cleane formules en “zero waste” bestanddelen. Niet voor niets dragen ze een B-Corp label. Met hun gepatenteerde extractietechnieken kunnen ze actieve bestanddelen met “zero waste” verkrijgen. De propolisresten worden voor 100% geüpcycled en verwerkt tot APIVITA propoliszeep. De wijnstokresten worden verwerkt tot bodemverbeteraar. Met elk verkocht product steunen ze bovendien het Billion Bees-programma, dat bijdraagt aan het herstel van de honingbijenpopulaties. Want wist je dat honingbijen van essentieel belang zijn voor het behoud van de plantaardige biodiversiteit en om de gevolgen van de klimaatverandering te beperken? Enfin, we dwalen af.

©APIVITA

Try, win en test het zelf

Je wil natuurlijk weten: welk product uit dit eerlijke gamma probeer je als eerst? Natuurlijk: de echte slimmeriken gebruiken de volledige routine voor het beste resultaat. Maar we begrijpen dat je eerst eens één product wil uitproberen (de rest volgt ongetwijfeld, dat weten we zeker). Daarom geven we bij ELLE vijf Beevine Elixir Lichte Textuur Wrinkle & Firmness Lift Crèmes weg! Naast dat de crème doet wat het moet doen - rimpels opvullen, hydrateren, stevigheid bevorderen - voelt de formule zó zacht en luchtig aan. Gebruik Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Dagcrème 's ochtends en de Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Nachtcrème 's avonds op een gereinigde huid, bij voorkeur na het BEEVINE ELIXIR Serum voor maximaal resultaat.

Wie niet waagt, die niet wint… Succes!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met APIVITA

LEES OOK:

Beautyhack: zo wordt je haar weer gezond en glanzend voor de winter
Odrie: De nieuwe ster aan het duurzame juwelenfirmament
Van Cowgirl tot Uptown: de mooiste haarkleuren voor de herfst