Wat vond je ervan? De exclusieve ontdekking van Narciso Rodriguez’ nieuwe parfum

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 door ELLE Partner
Wat vond je ervan? De exclusieve ontdekking van Narciso Rodriguez’ nieuwe parfum

Ter gelegenheid van de lancering van het parfum "all of me" organiseerden Narciso Rodriguez en ELLE België samen een exclusief kennismakingsevent. We blikken terug op een magische namiddag.

Twintig jaar nadat hij met zijn mythische "for her" een ware geurrevolutie ontketende, maakt Narciso Rodriguez met "all of me" zijn comeback op het parfumtoneel. De nieuwe geur combineert bloemige noten met een muskusbasis en voegt er een verrassende touch aan toe die heerlijk met contrasten speelt.

De gelukkige winnaressen van onze wedstrijd werden opgewacht in de locatie City Workers in Antwerpen. Bij hun aankomst werden ze meteen opgenomen in de visuele, zintuiglijke en geurwereld van Narciso Rodriguez. Een wereld vol poëzie, elegantie en bloemen.

In de mooie tuin werd een esthetisch tussendoortje geserveerd. Tussen de planten en bloemdecoraties konden onze lezeressen er genieten van koffie, thee of gearomatiseerde limonade, koekjes en andere zoete versnaperingen.

Na het versterken van de innerlijke mens werden we verrast met speelse en thematische workshops: een voorstelling van de ontwerper, de roots en het DNA van het label, de diverse parfums van het huis Huis en zelfs "all of me", een olfactieve workshop zoals professionele parfumeurs die organiseren. Dit was dan ook de ideale kans om alle ingrediënten afzonderlijk te ontdekken en de kracht van grondstoffen met eigen ogen – en neus – vast te stellen. Tot slot was er nog een bloemenworkshop waarbij alle genodigden de tijd kregen om hun eigen boeket samen te stellen – in de typische roze- en poedertinten van Narciso Rodriguez, uiteraard.

Na deze immersive experience konden we nog napraten bij een drink in de tuin. Uiteraard kregen alle lezeressen een goodiebag mee naar huis: een flesje met "all of me"-parfum, een bodymilk van het gamma, een ELLE-magazine en iets lekkers om deze fantastische namiddag thuis verder te zetten.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Narciso Rodriguez.
narcisorodriguez.com

LEES OOK:
Hoe maak je wavy lokken die er natuurlijk uitzien?
Agendatip: Goeste, een culinair festival in Knokke-Heist
Rituals organiseert exclusieve home fragrance workshops en daar wil je bij zijn