WIN WIN WIN: een statement jas uit de najaarscollectie van ESPRIT (t.w.v. €199,99)

Geüpdatet op 14 september 2023 door ELLE Partner

Esprit pakt uit met een nieuwe look. Het merk heeft zichzelf heruitgevonden en doet dat met een speelse nieuwe najaarscollectie die barst van kleur.

De laatste collectie van Esprit kunnen we het best omschrijven als speels, modern en cool. Bonte statement stukken wisselen klassieke basics af, satijnen jurken en lange rokken luiden de feestvreugde alvast in en oversized puffers en comfortabele truien beloven je de hele winter lang lekker warm te houden.

Signature items

Nieuw sinds dit najaar zijn de zogenaamde ‘signature items’, oftewel de acht stijlen die de DNA van het merk ademenen en vanaf nu de bouwstenen zullen vormen voor elke nieuwe collectie. Concreet gaat het om stuks zoals: een multifunctionele parka, een joggingpak, een wollen trui, een jeans en locker bag.

WIN WIN WIN

Dé eyecatchers van de collectie? Dat zijn ongetwijfeld jassen in felle kleuren zoals een roze teddy coat en oranje oversized puffer. En die laatste kan jij nu in de wacht slepen.

Beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet steel jij deze winter wel de show in de oranje statement jas uit de najaarscollectie van Esprit (t.w.v. €199,99).
Je shopt deze favoriet
samen met de rest van de nieuwe collectie in één van de winkels, zoals in Bergen, Aalst, Antwerpen, Gent, Mechelen, Oostende, Vilvoorde, Waasland Shopping, Wijnegem Shopping en Brussel Muntplein of op esprit.be.

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met ESPRIT.
Esprit.be

Lees ook :

5 stijltips om de perfecte outfit te creëren voor een sollicitatie
Getest: de refurbished VanDijck e-bike van Upway, een upgrade voor je normale stadsfiets
3 redenen om een hydraterende crème van het Moisture Surge assortiment van Clinique in huis te halen