Dit product is verkozen tot beste make-upproduct aller tijden

Geüpdatet op 18 augustus 2023 door Camille Vernin en Virginie Dupont
Dit product is verkozen tot beste make-upproduct aller tijden

Elk jaar worden lijsten opgesteld met de beste beautyproducten van het jaar. Een panel van lezeressen en schoonheidsspecialistes hebben de winnaars aangeduid en daar zitten zowel luxelabels als parafarmaceutische merken bij. Onderstaande producten zijn dit jaar verkozen tot beste make-upproduct aller tijden.

Beste ontwerp en doeltreffendheid

In elke categorie (gezichtsverzorging, make-up, lichaamsverzorging, haar, parfum ...) worden in totaal een twintigtal producten bekroond. De ranking houdt geen rekening met de prijs, alleen met de doeltreffendheid en het ontwerp van de producten. Wie vallen dit jaar in de prijzen? De bronzer Beautiful Skin Sun-Kissed Glow van Charlotte Tilbury. De gamechanger voor je teint: de foundation Dior Forever Skin Glow. De prijs voor beste verpakking gaat naar Gucci met zijn Beauty Blush De Beauté. Bij de huidverzorging springt de bestseller Cicaplast Baume B5 van La Roche Posay eruit. Dit is ongetwijfeld het goedkoopste product op de lijst en kost minder dan tien euro. Het hightechaccessoire bij uitstek is de krultang Dyson Airwrap Multi-Styler Complete.

Welke hairstyler kun je in 2023 echt niet missen? De No Frizz Smooth Styling Creamvan Living Proof. Voor de gezondheid van je haar, vertrouw je op Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo krijgt dit jaar de prijs van de lezeressen. Welk geurtje loopt iedereen achterna? Wood Sage & Sea Salt van Jo Malone. Op de tweede plaats zweeft Byredo Eyes Closed. De Blockbuster? Het parfum YSL Libre, op de voet gevolgd door Prada Paradoxe.

Het beste schoonheidsproduct aller tijden

De prijs voor het beste schoonheidsproduct aller tijden gaat naar een mythisch luxeproduct van Chanel: Beiges Bronzing Cream. Het kost € 50 en dankt zijn eerste plaats aan zijn gladmakend effect op de huid en aan zijn lichte textuur die zich makkelijk laat blenden. Het schenkt je een gebronsde huid met een zachtfluwelen afwerking, voor een lichte zomerse 'glow'. De crème steekt in een royaal grote pot waarin je met gemak je kabukikwast doopt. De Amerikaanse make-upartieste Carolina Dalí-Trites zegt erover: "Producten in crèmevorm laten zich makkelijker openwrijven dan poederbronzers. Je kunt ze dus nauwkeuriger aanbrengen, het resultaat blijft langer mooi en ze ogen natuurlijker op de huid."

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Op de tweede plaats, vlak na die bestseller, staat een ander topproduct dat wereldwijd in veel make-uptasjes steekt: de beroemde crème de La Mer, intens herstellende crème met een vrij spectaculair effect.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par LA MER (@lamer)

LEES OOK:

5 grote make-upfouten die we allemaal maken

Deze 3 vrouwelijke artiesten ontwerpen make-up voor Chanel

Verzorgingsproducten in XS-formaat voor in de koffer