Verzorgingsproducten in XS-formaat voor in de koffer

Gepubliceerd op 26 juli 2023 door ELLE Partner
Verzorgingsproducten in XS-formaat voor in de koffer © De Bijenkorf

Bij het inpakken van de koffer voor de vakantie stuiten we allemaal op hetzelfde probleem. De koffer is ofwel te klein om alles wat we nodig hebben in te pakken, ofwel wordt de koffer te zwaar voor de handbagage in het vliegtuig. Bovendien moet je, als je met het vliegtuig reist, rekening houden met de afmetingen van flesjes in de handbagage (max. inhoud 100 ml). Hoe kan je de beste verzorgingsproducten toch meenemen? Door je verzorgingsproducten in klein formaat te kiezen.

7 Tips voor huidverzorgingsproducten in een extra small formaat

Voor de handbagage in het vliegtuig mogen flesjes niet meer dan 100 ml vloeistof (of crème) bevatten. Bovendien wil je niet dat je koffer te zwaar weegt. Het gewicht is afhankelijk van de maatschappij, max. 8-12 kilo. Kijk dit na voor de maatschappij waar jij mee vliegt. Je moet je koffer natuurlijk ook kunnen tillen, en dit geldt ook voor reizen met de trein en zelfs met de auto. We geven hier tips voor jouw favoriete huidverzorgingsproducten in extra small formaat zodat je je huid en lichaam gewoon kan blijven verzorgen, waar ter wereld je ook bent.

Travel set, Caudalie, De Bijenkorf

Deze van Caudalie is een Limited Edition en ideaal voor op reis. De leuke etui bevat vier verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, in kleine formaten. Hydraterende crème, reinigende mousse, lichaamsverzorging met hyaluronzuur en een douchegel. Alles wat je zeker mee moet nemen op reis in één handig tasje.

Travel set, Caudalie, De Bijenkorf
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Parfum set, Jo Malone London, De Bijenkorf

Een handige parfumset met wel 5 lekkere geuren, omdat je naast verzorgingsproducten ook parfum wil meenemen. De set bevat 5 staaltjes met elk 1,5 ml van een populaire geur van Jo Malone London, geïnspireerd door verre landen en culturen. Handig om mee te nemen in de koffer.

Parfum set, Jo Malone London, De Bijenkorf
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Summer of Skin, Lookfantastic

Als je naar de zon gaat, maar ook net als je juist niet naar de zon gaat, is deze Summer of Skin box een must om mee te nemen. De doos bevat 9 must-have SPF-, zonnebrand- en zelfbruiningsproducten, waarvan 4 in klein formaat. Onder de XS-formaten vind je zelfbruiningsserum voor het gezicht, zonnecrème, lichaamsserum en zelfbruiningslotion. Zo kom je zeker thuis met een kleurtje.

Summer of Skin, Lookfantastic
© Lookfantastic

SHOP HIER

Set van 5 make-up remover doekjes, Wake me Up Paris

Deze herbruikbare make-up remover doekjes zijn handig voor op reis en ook nog eens milieubewust, je gaat de afvalberg dus niet vergroten. Je hoeft geen grote verpakking met watjes in je koffer te proppen, en je kan ze na de reis natuurlijk gewoon blijven gebruiken. Het gaat hier om een set met 5 doekjes.

Set van 5 make-up remover doekjes, Wake me Up Paris
© April

SHOP HIER

Verzorgingsset, Rituals, De Bijenkorf

Deze Ritual of Karma verzorgingsset van Rituals bevat douchegel, body scrub en body cream. Alles om je heerlijk op te frissen na een dag aan het strand of een dag sightseeing in een drukke stad. Ritual of Karma bevat witte lotus en aloë vera. De formaten mogen mee in jouw koffer.

Verzorgingsset, Rituals, De Bijenkorf
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Mini Skin Smoothing Cream 2.0, Dermalogica, De Bijenkorf

Een set van 2 hydraterende crèmes in XS-formaat. In de set zitten twee tubes: een hydraterende dagcrème en een vochtinbrengende nachtcrème, van beiden 15 ml. Gewoon omdat je tijdens de vakantie je huid goed wil blijven verzorgen.

Mini Skin Smoothing Cream 2.0, Dermalogica, De Bijenkorf
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Bronzing Powder, Bobbi Brown, De Bijenkorf

Een poederdoos met bronspoeder, voor als je nog niet gebruind bent of als je ergens naartoe reist waar je sowieso niet bruin gaat worden, maar als je wel een leuke bruin kleurtje wil. Het bronspoeder heeft een zachte, matte afwerking. wij raden aan om het het hele jaar door te gebruiken.

Bronzing Powder, Bobbi Brown, De Bijenkorf
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post