Nog voor hun relatie officieel was bevestigd, zijn Taylor Swift en Matty Healy al uit elkaar

Gepubliceerd op 7 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Nog voor hun relatie officieel was bevestigd, zijn Taylor Swift en Matty Healy al uit elkaar ©Getty Images

Verschillende bronnen beweren dat de romance tussen Taylor Swift en Matty Healy voorbij is. De twee zouden sinds begin mei daten, maar hun drukke werkschema’s maakten een relatie onmogelijk.

“Wondering if I dodged a bullet or just lost the love of my life” zong Taylor Swift afgelopen weekend met tranen in haar ogen. Verschillende nieuwssites beweren dat de prille relatie tussen de zangeres en Matty Healy voorbij is. De twee leken enkele weken geleden nog dolverliefd, maar zouden hun relatie hebben opgegeven door te drukke werkschema’s.

Concertbezoeken en geheime boodschappen

Begin mei waren er tal van geruchten over de nieuwe relatie van Taylor Swift met Matty Healy. De Britse frontman van The 1975 werd meermaals gespot op concerten van Taylors ‘Eras Tour’. Bovendien leken de twee artiesten geheime boodschappen naar elkaar te sturen tijdens optredens. Later werden Swift en Healy meermaals samen gezien, soms zelfs hand in hand.

Taylor Swift Matty Healy

Matty Healy eerder een korte crush dan Taylors soulmate

Zowel Swift als Healy reageerden niet op de geruchten over hun mogelijke relatie. Taylor vertelde wel in een recent interview dat ze nog nooit zo gelukkig was geweest. Het leek er dus op dat de zangeres na een turbulent liefdesleven eindelijk de ware had gevonden. Toch beweren insiders dat de relatie tussen Taylor Swift en Matty Healy eerder iets casuals was. Ze zouden van in het begin hebben geweten dat het maar om een bevlieging ging en zelfs niet serieus genoeg was om later in een break-up song verwerkt te worden.

Alweer een break-up voor Taylor Swift

Niet lang geleden werd bekend dat Taylor Swift en Joe Alwyn na zes jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Dat zorgde voor heel wat speculatie over de mogelijke nieuwe vlam van de zangeres. Eerst werd Taylor nog gekoppeld aan de F-1 coureur Fernando Alonso, daarna richtten de geruchten zich op Matty Healy. Die – al dan niet serieuze – relatie zouden de twee artiesten nu beëindigd hebben, omdat ze beseften dat hun drukke werkschema’s niet compatibel zijn. Hoe het allemaal gelopen is, weten we niet met zekerheid. Maar dat Matty Healy afgelopen weekend een beveiligingsagent vol op de mond kuste tijdens een concert, lijkt erop te wijzen dat zijn relatie met Taylor Swift definitief voorbij is.