De perfecte lichaamsverzorging voor het hele gezin blaast 30 kaarsjes uit

Geüpdatet op 23 augustus 2023 door ELLE Partner
De perfecte lichaamsverzorging voor het hele gezin blaast 30 kaarsjes uit

Happy 30 jaar! Ja hoor, al drie decennia lang zorgt Topicrem met haar iconische Ultra-Hydraterende Bodymilk voor de gevoelige huid van het hele gezin, van klein tot groot. Deze onmisbare lichaamsverzorging beschermt de huid dagelijks tegen uitdroging, zowel in de winter als in de zomer.

Topicrem is een merk dat dagelijks de schoonheid van de huid viert. Met positiviteit en authenticiteit als een van zijn waarden, heeft Topicrem ervoor gekozen om in zijn reclames medewerksters en gebruiksters te tonen in plaats van professionele modellen. Het doel? Mannen en vrouwen helpen zichzelf te accepteren. Van pure me-time tot een heerlijk moment met je geliefden: als uiterst inclusief merk en vaste waarde in elke routine houdt Topicrem de huid in evenwicht, rekening houdend met al haar gevoeligheden.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par TOPICREM BELGIQUE (@topicrem_be)

ER WAS EENS ...

Het Topicrem-avontuur begint in 1993 met de iconische Ultra-Hydraterende Bodymilk, een lichaamsmelk met een hoge concentratie aan hydraterende bestanddelen en een unieke textuur die onmiddellijk intrekt en geen plakkerig gevoel achterlaat. Elke druppel van deze emblematische melk bevat de sterkste concentratie aan actieve hydraterende ingrediënten. Deze verzorging, die verrijkt is met glycerine, ureum en bijenwas, heeft een romige, niet-vette en niet-plakkerige textuur die 48 uur lang hydrateert en beschermt. Ze is getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht en is zowel geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s om zorg te kunnen dragen voor het hele gezin. De huid is soepel, zacht, voelt comfortabel aan en is gevoed.

Niet enkel het merk, maar ook de identiteit van Topicrem evolueert. Ter ere van zijn 30e verjaardag koos Topicrem er immers voor zijn verzorgingen in een nieuw jasje te steken, met dezelfde formules en doeltreffendheid als vanouds.

Als best verkochte bodylotion in de Franse apotheken en goed voor 40% van de wereldwijde verkoop van het merk, is de Ultra-Hydraterende Bodymilk het boegbeeld van het nieuwe merkimago.

KOOP DIT ICONISCHE VERZORGINGSPRODUCT

Naast deze must-have voor het hele gezin biedt Topicrem ook verschillende gezichts-, lichaams-, en haarverzorgingslijnen voor uiteenlopende huidproblemen, zoals een droge of atopische huid, pigmentvlekken, acne of huidveroudering. Het merk is ervan overtuigd: de sleutel tot succes ligt in de combinatie van dermatologische expertise en welzijn om een bron van plezier te vormen en mensen met een gevoelige huid hun glimlach terug te geven. Want een gezonde en beschermde huid verhoogt je zelfvertrouwen waardoor je je makkelijker openstelt voor anderen.

De producten van Topicrem zijn verkrijgbaar bij de apotheek, de parafarmacie en op de webshop www.topicrem.com.

30 jaar ervaring

Als pionier in de Franse farmaceutische industrie sinds 1909 ontwikkelde en vervaardigde het familiebedrijf Laboratoires Pharmaceutiques Mayoly Spindler eerst geneesmiddelen op basis van plantenextracten.

Door de expertise in de vervaardiging van geneesmiddelen, stelt het bedrijf ook hoge eisen op het vlak van veiligheid en doeltreffendheid voor de ontwikkeling van de Topicrem-verzorgingen. In de fabrieken in de regio van Parijs wordt ook de hele productieketen tot in de puntjes beheerst: van de selectie van de meest zuivere bestanddelen tot de strengste productienormen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Topicrem.

Lees ook :
Vijf haarstijlen die best passen bij dik haar
Wedstrijd: 10 H.A Booster Serum te winnen: de nieuwe essential voor je beautyroutine
Een serum, het essentiële elixer van uw schoonheidsroutine