Luxebeestjes: huppelen jouw huisdieren binnenkort in Prada pakjes en Burberry halsbanden?

Geüpdatet op 23 mei 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Luxebeestjes: huppelen jouw huisdieren binnenkort in Prada pakjes en Burberry halsbanden? Launchmetrics Spotlight

Je liefde voor mode en huisdieren combineren? Het kan! Heel wat luxemerken hebben een huisdierlijn. Je hond of kat in Gucci of Prada, kan het nog schattiger?

Het is al lang geen uitzondering meer dat een luxemerk een huisdierencollectie uitbrengt. Van Moschino tot Tiffany & Co, allemaal willen ze je harige huisgenoot er op zijn best laten uitzien. En wat is er leuker dan matching outfits met je huisdier? Wij sommen onze tien favoriete items op om je kat of hond alle pracht en praal te geven die ze verdienen.

1. Vintage hondenhalsband

Burberry verwerkt zijn kenmerkende print in een halsband voor honden. Perfect om te matchen met een Burberry sjaal tijdens een wandeling met je viervoeter.

Hondenhalsband Burberry
Vintage Check dog collar, Burberry

Shop hier

2. Kleurrijk hemdje

Je huisdier nooit meer koud laten lijden en tegelijk zorgen dat je hem niet kwijtraakt. Dat kan met het huisdierhemdje van Versace. De felle kleur maakt je pluizenbol nog vrolijker dan hij al is.

Versace huisdierenhemd
Hemd met logoprint, Versace

 

Shop hier

 

3. Vachtenproof regenjas

Niets vervelender dan een doorweekte hond na een wandeling. Prada to the rescue. Het merk bracht een regenjas uit die je hond niet alleen beschermt tegen de regen, maar er ook geweldig doet uitzien.

Prada hondenjas
Hondenjas met capuchon, Prada

Shop hier

 

4. (On)handige zonnebescherming

Wat kan je kat of hond meer summerproof maken dan een pet? Schattig gegarandeerd, maar een uitdaging om op het hoofd van je huisdier te houden.

Huisdierenpet Dsquared2
Dierenkraag, Dsquared2

Shop hier

 

5. Luxe leiband

Karl Lagerfeld bracht een leiband uit om je dagelijkse hondenwandeling nog leuker te maken. De leiband heeft een afneembaar tasje dat perfect is voor hondenzakjes, een hondenspeeltje of je gsm. De hondenriem is dus even leuk voor het huisdier als voor het baasje.

Karl Lagerfeld hondenriem
Hondenriem met afneembare tas, Karl Lagerfeld

Shop hier

 

6. Warme vest

Voor huisdieren die het snel koud hebben, bracht Thom Browne een vest uit. Het zachte katoen houdt je huisdier niet alleen warm, maar doet het er ook chique uitzien. Dankzij de knoopjes blijft de vest goed zitten rond je hond of kat.

Vest Thom Browne
Gestreepte vest, Thom Browne

Shop hier

 

7. Beestige trenchcoat

Een trenchcoat voor je kat of hond, kan het nog modieuzer? Moschino laat je huisdier er fashionable uitzien met hun jas. Bovendien is de trenchcoat perfect om te matchen met het baasje.

Trenchcoat Moschino
Trenchcoat met logoprint, Moschino

Shop hier

 

8. Karl approved hondenspeeltje

Is je hond verzot op speeltjes? Koop hem dan een botje van Karl Lagerfeld. Je huisdier zal er uren plezier aan beleven. Bovendien is het de ideale vulling voor het tasje van de Karl Lagerfeld leiband.

Hondenspeeltje Karl Lagerfeld
Hondenspeeltje met logoprint, Karl Lagerfeld

Shop hier

 

9. Roze hondentuigje

Het hondentuigje van Miu Miu is perfect om de aaibaarheidsfactor van je hond te vergroten. Het roze design past bij elke vacht. Bovendien maakt de schuifgespsluiting je hond vastmaken a piece of cake.

Hondentuigje Miu Miu
Hondentuigje met jacquard logo, Miu Miu

Shop hier

 

10. Barokke hondenmand

Versace laat je jouw trouwe viervoeter verwennen met een prachtige hondenmand. De zachte voering geeft je huisdier het gevoel op wolken te slapen. De leuke print is dan weer de perfecte aanvulling voor je interieur.

Hondenmand Versace
Hondenmand met barokprint, Versace

Shop hier