Hardnekkige zones : met welke behandelingen leer je je lichaam weer graag te zien ? 

Gepubliceerd op 17 mei 2023 door ELLE Partner
Hardnekkige zones : met welke behandelingen leer je je lichaam weer graag te zien ? 

Gedaan met een zuur gezicht bij de aanblik van lichaamsdelen die we ontsierend vinden. Hoewel onze mentaliteit evolueert, hebben we toch vaak nog diepgewortelde complexen.

Twee vrouwen op drie geven aan een complex* te hebben. Hoog tijd dus om ons lichaam weer graag te leren zien én te vieren. We bogen ons over de behandelingen van LPG®, dé huidexpert die al meer dan 35 jaar lang vrouwen helpt zich bewust te worden van hun schoonheid.

De hardnekkige zones van je lichaam harmoniseren en opnieuw vorm geven: dat is wat de referentie op het vlak van innovatieve en wetenschappelijk bewezen technologieën belooft. LPG® ontwikkelde immers een combinatie van behandelingen die hardnekkig vet aanpakken op de 4 zones die het ons knap lastig maken: de buik en taille, de billen, de dijen en de heupen.

Het resultaat? Cellulite is gladgestreken en de behandelde zones zijn steviger. De behandeling is 100% natuurlijk en pijnloos, én je krijgt handige tips van experts ter plaatse.

CELLU M6

MOOIERE RONDINGEN MET DE BEHANDELINGEN VAN LPG®

De endermologie®-techniek werkt lokaal in op de gluteofemorale zone, namelijk de billen, heupen en bovenbenen. Deze stimulatie maakt vetten op natuurlijke wijze los en activeert de bloed- en lymfecirculatie. De huid wordt gladder en steviger en de billen worden ronder en voller.

Alle LPG®-behandelingen kunnen aan jouw wensen worden aangepast. De Cellu M6® Alliance is ontwikkeld voor de specifieke problematiek van de buik en taille. Dit apparaat behandelt vetophopingen rond de buik, de zogenaamde ‘lovehandles’. Deze behandeling kan ook een positief effect hebben bij spijsverterings- en transitproblemen.

Om de dijen weer stevig en welgevormd te maken, mobiliseert de gepatenteerde behandelingskop van het Cellu M6® Alliance-apparaat voorzichtig de huid om de natuurlijke lipolyse te stimuleren. Overtollig water wordt afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de natuurlijke collageen- en elastineproductie wordt gereactiveerd voor mooi gevormde dijen en billen.

Om deze niet-invasieve behandelingen te optimaliseren, biedt LPG® een gamma aanvullende cosmetica aan. De experts adviseren om na elke sessie de Body Shaping Gel en/of de Body Shaping Cream aan te brengen op de buik en de billen voor een liftend effect. Het Intensive Serum en/of de Anti-Cellulite Cream-in-Gel zorgen voor een maximaal glad effect aan de dijen. Dé winnende combo dus om weer een glimlach op je gezicht te toveren wanneer je in de spiegel kijkt.

Zin om de endermologie®-behandelingen uit te testen om je zelfvertrouwen terug te winnen en eindelijk vrede te sluiten met je lichaam? Je vindt een lijst met schoonheidscentra en meer informatie op www.endermologie.com.

*Volgens de meest recente YouGov-studie.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met LPG® Benelux.

Lees ook :
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 15 tot 21 mei 2023
Welzijn: waarom we dringend meer aandacht zouden moeten besteden aan onze darmgezondheid
Ontdek B64 en win je tickets voor het Visbiscum Festival