Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 15 tot 21 mei 2023

Gepubliceerd op 15 mei 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 15 tot 21 mei 2023

Mercurius en Pluto in Retrograde zorgen voor chaos, maar de planeet Venus brengt geluk in de liefde... Ontdek jouw weekhoroscoop.

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 15 tot 21 mei 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Deze week draait voor jou rond geld, Ram. Ben je op zoek naar manieren om je inkomen te verhogen, je uren te verminderen, schulden af te lossen, te sparen voor een grote aankoop of al het bovenstaande? Onder de nieuwe maan in Stier op vrijdag word je aangemoedigd om goed na te denken over je uitgaven en te streven naar financiële veiligheid . Mars gaat zaterdag Leeuw binnen en inspireert je om moedig te onthullen wat je voelt.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Jupiter komt dinsdag jouw teken binnen en blijft daar een jaar staan! Wees hoopvol en optimistisch, want dit is het moment waarop je dromen zullen uitkomen. De nieuwe maan in Stier van vrijdag wil dat je je doelen en wensen opsomt voor dit magische jaar. Mars komt op zaterdag in Leeuw, waardoor je een extra sociaal weekend tegemoet gaat. Als je een project hebt dat nog een paar mensenhanden kan gebruiken, of als je meer betrokken wilt zijn bij buurtactiviteiten, dan is dit het moment om in actie te komen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De helende planeet Jupiter komt dinsdag in jouw door Stier beheerste zone van afsluiting en genezing. Hierdoor zal je je eindelijk kunnen losmaken van gevoelige zaken uit het verleden. Jupiter blijft daar nog 12 maanden staan en verhuist dan in 2024 naar jouw teken. Focus je dus nu op het spotten van slechte relaties, op vergeven waar nodig, en op het starten van gezonde gewoontes. De nieuwe maan in Stier van vrijdag - de enige van het jaar - zorgt voor frisse, krachtige energie om alle bovengenoemde zaken waar te maken.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De planeet Jupiter komt dinsdag jouw door Stier geregeerde vriendschaps- en gemeenschapszone binnen, wat je motiveert om professionele zaken op de achtergrond te plaatsen en weer contact te maken met je vrienden. De nieuwe maan in Stier van vrijdag wil dat je nadenkt over hoe je meer steun kan geven en krijgen in vriendschappen. Single? De ware liefde zou op de loer kunnen liggen, houd je sociale media of dating apps in de gaten en sta open voor nieuwe kansen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Op maandag kunnen de emoties hoog oplaaien, zorg ervoor dat je niet te snel reageert. Jupiter komt dinsdag jouw door Stier beheerste carrièrezone binnen en biedt je ongelooflijke mogelijkheden om professionele dromen waar te maken - zeker wanneer je voor zelfstandig ondernemerschap kiest. Ook de nieuwe maan in Stier op vrijdag focust zich voor jou volledig op je carrière. Mars komt zaterdag in jouw teken en geeft je een boost van energie en zelfvertrouwen.
maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Als je al een tijdje wacht om jezelf uit te dagen en buiten je comfortzone te treden, dan is dit je moment! Weet van tevoren dat je niet altijd alles onder controle hebt - en wees bereid om dat te accepteren. De nieuwe maan in Stier van vrijdag wil dat je focust op het uitbreiden van je horizon: boek een reis, volg een cursus, leer een nieuwe taal... Zaterdag is het ideale moment om op de pauzeknop te drukken en te genieten van het harde werk dat je de laatste tijd hebt verricht.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Als je hunkert naar intimiteit, wacht dan niet tot de ander de eerste stap zet. Op dinsdag komt de planeet Jupiter in Stier - en dat voor de komende 12 maanden -  wat je relaties beter en opwindender zal maken. Je hebt alleen controle over je eigen gedrag, dus neem je verantwoordelijkheid op en begin je te vormen tot het soort persoon waarmee je zelf een relatie zou willen aangaan.

 

 

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Laat liefde toe in je leven, Schorpioen. De dromerige planeet Neptunus staat in je romantische zone en laat elke weerstand tegen liefde verdwijnen. Neem in het begin van de week tijd om op avontuur te gaan, hoe klein of kort ook. Maak plannen voor een droomvakantie of een korte trip om je partner (nog) beter te leren kennen. Single? Vertrouw op je intuïtie en waag een gokje met iemand nieuw. Verliefd? Raap je moed bij elkaar en biecht je gevoelens op. Wie weet voelt die ander wel hetzelfde, maar durven ze niets te zeggen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Jouw eigenzinnige sterrenbeeld gelooft graag dat je alles zelf kunt. En hoewel dat meestal wel klopt, kan je jezelf afvragen: waarom zou je alles alleen doen als er zoveel helpende handen om je heen zijn? Jupiter komt dinsdag je door Stier beheerste welzijnszone binnen en motiveert je om op te merken hoe kleine veranderingen grote resultaten teweeg kunnen brengen. De nieuwe maan in Stier van vrijdag wil je intenties richten op mindfulness en welzijn. Druk op de pauzeknop!

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Bereid je voor op een extreem intieme en passievolle cyclus die zeven weken zal duren. Single? Test het water met een beginnende date om te zien of ze op dezelfde golflengte zitten. Je kunt net zo goed de belangrijke dingen snel duidelijk maken, zodat je geen kostbare tijd verspilt aan mensen die niet bij je passen. Jupiter komt in je door Stier beheerste emotionele zone, en helpt je je gevoelens te uiten en moeilijke keuzes te maken. Mars komt zaterdag in Leeuw, wat jou zal motiveren om zachter en geduldiger te zijn voor jezelf.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Dankzij Jupiter die het komende jaar naar Stier verhuist, staan de komende maanden in het teken van familie en gemeenschap voor jou. Je bent dan ook graag gezien door iedereen in je omgeving, zolang je je strijdlustige kant onderdrukt. Conflicten maak je met twee, dus vraag je af wat jouw rol is in discussies. Hoe vaak word je boos op anderen en waarom? Pas op met die wijzende vinger, Waterman. Mars komt zaterdag in Leeuw en helpt je bij het onderhandelen, compromissen sluiten en grenzen aangeven met je romantische en dichte partners.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Jupiter komt dinsdag je door Stier beheerste communicatiezone binnen en versterkt je communicatieskills. Sommige Vissen kunnen het gevoel hebben dat ze verloren tijd in te halen hebben, maar dat gevoel van fomo kan ook dienen als motivatie om je leven vanaf nu anders te gaan leiden. Mars komt zaterdag in Leeuw te staan, waardoor je weekend gefocust is op je welzijn.  Als je steeds kleine stappen in je dagelijkse routine neemt, kan je gezondheid drastisch verbeteren.