Good Girl Blush: dit parfum dragen we allemaal deze zomer

Geüpdatet op 28 april 2023 door ELLE Partner
Good Girl Blush: dit parfum dragen we allemaal deze zomer ©Carolina Herrera, Good Girl Blush

Met Good Girl Blush voegt Carolina Herrera een nieuw verfrissend hoofdstuk toe aan het verhaal van haar iconische parfum. Bloemig, poederig en absoluut gedurfd ... zoals alle “Good Girls”!

Vrouwelijkheid is het woord dat de parfums van Carolina Herrera, die gekend is om haar kleurrijke en vrolijke levensvisie vol vertrouwen, het best omschrijft. Een complexe, sensuele en onbedwingbare vrouwelijkheid, zowel krachtig als zacht, maar altijd buitengewoon modern en verrassend. En dat is exact wat Good Girl Blush, het nieuwe eau de parfum met sensuele vanille, romantische pioenroos en betoverende ylangylang, oproept. Verslaving gegarandeerd!

Een uniek olfactorisch universum

Het principe dat in de kern van de persoonlijkheid van Good Girl schuilt, is dualiteit. Een olfactorische uitdrukking van het interne universum van elke vrouw, haar vermogen om tegelijk sterk en sensueel, instinctief, intelligent, romantisch en onafhankelijk te zijn.

Nieuwe geur Good Girl Blush van Carolina Herrera
©Carolina Herrera, Good Girl Blush

De formule bestaat altijd uit twee delen omdat we denken aan een vrouw, en aan haar persoonlijkheid die verschillende kanten heeft. Quentin Bisch, parfumeur

Voor deze nieuwe creatie vond Quentin Bisch onmiddellijk visuele inspiratie in de legendarische flacon in de vorm van een pump met naaldhak, deze keer in pastelroze met een gouden hak. Een hak die meteen doet denken aan een vanillestokje.

De hak is de kracht van de pump, en ik stelde me vanille voor als de kracht van het parfum. Quentin Bisch, parfumeur

Het unieke en originele karakter van het parfum zit ‘m het gebruik van verschillende extracties van hetzelfde ingrediënt. Een vernuftige manier om geurnoten te creëren die elkaar aanvullen en in evenwicht brengen.

Het gourmand-aspect van de vanille vonden we al terug in de vorige versies van Good Girl, maar het is de toevoeging van een poederig extract dat de blush in de geur perfect tot leven wekt. Hetzelfde geldt voor de ylangylang, waarvan zowel de bloem als het geheel werd gebruikt om de geur een diepere en bedwelmende dimensie te geven. Uiteindelijk was de toevoeging van ylangylang aan het hart van het parfum een natuurlijke evolutie ten opzichte van de witte jasmijn, die een prominente plaats innam in het originele parfum. De verleidelijke en zonnige bloem met kruidige toetsen doet denken aan verre oorden en dromen van reizen.

Een gedurfde en geslaagde gok, aangezien Good Girl Blush een zonnig, sensueel en gourmand parfum is dat het geluk voorstelt van mooie dagen die terugkomen en de kleine en grote pleziertjes die daarmee samengaan.

Voor deze volledig vegan formule op basis van ingrediënten van duurzame oorsprong, werkte Carolina Herrera samen met Givaudan, dé leider in de parfumindustrie, en hun duurzame programma Sourcing4Good.

Karlie Kloss, een stralend boegbeeld

Zij is de belichaming zelve van Good Girl. Alle geuren in het Good Girl-gamma staan voor een explosieve en krachtige vrouwelijkheid in de vorm van een pump met naaldhak, die met z’n kracht alleen door glas kan breken. En om deze nieuwe geur voor te stellen, maakt Karlie Kloss haar grote comeback in een sublieme roze jurk die speciaal voor deze campagne werd ontworpen.

Karlie Kloss als het gezicht van Carolina Herrera's Good Girl Blush
©Carolina Herrera, Karlie Kloss

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Carolina Herrera.

Lees ook :
Zo style je de virale patchwork jacket
Je vet bevriezen om af te vallen, werkt dat?
Monkey Bread: superlekkere fluffy brioche