Win 5x een set voor een Boeket met Wilde Bloemen om Moederdag te vieren

Geüpdatet op 11 april 2023 door ELLE Partner

Ze staat altijd opeens weer voor de deur: Moederdag! Maar we got you, want het is nog ruim op tijd om het meest originele cadeau voor haar te winnen.

ELLE’s lifestyle redactrice Daphne zette namelijk een LEGO® Boeket met Wilde Bloemen in elkaar samen met haar moeder en ontdekte dat dit het perfecte cadeau is om te geven. Waarom? Het zijn namelijk twee cadeaus in één: het geeft de ideale gelegenheid om quality time met je moeder(figuur) door te brengen en het resulteert nog een prachtig decoratie object ook.

Aan de hand van een overzichtelijke handleiding met duidelijk bouwstappen en plaatjes zet je - ook als onervaren LEGO bouwer - helemaal zelf een boeket met zestien wilde bloemen in elkaar. Je kunt ze eindeloos schikken en verplaatsen in het interieur zodat ze altijd aan je al denken. Verwelken zullen ze namelijk niet doen.

Dat het nóg origineler is dat je het cadeau eigenhandig voor haar hebt gewonnen, spreekt voor zich. De 5 winnaars die mee hebben gedaan met de winactie ontvangen een LEGO set voor volwassenen om samen thuis aan de slag te gaan. Niet gewonnen? Niet getreurd, je bestelt de LEGO set voor een Boeket met Wilde Bloemen ook gewoon online.

Of je nu dus je eigen moeder, een moederiguur, je schoonmoeder of de moeder van je kinderen in de bloemetjes wil zetten: er is altijd de mogelijkheid om de Botanische Collectie samen te bouwen en de band nog verder te laten opbloeien.

 

Tip.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met de LEGO Groep.
lego.com

LEES OOK:
Zeg het met (duurzame) bloemen: we vonden het perfecte boeket voor Moederdag
De nieuwe Xiaomi smartphone waar iedereen nu op aast
Zijn extra proteïnen echt nodig als je sport?