Valentijn: 3 perfecte cadeau-ideeën om de liefde te vieren

Gepubliceerd op 13 februari 2023 door ELLE Partner
Valentijn: 3 perfecte cadeau-ideeën om de liefde te vieren©Sisley

Liefde is … voor elkaar zorgen. Daarom zijn schoonheidsproducten, make-up en een gezichts- of lichaamsbehandeling altijd een mooi geschenkidee. Ontdek de onvergetelijke cadeaus van Sisley Paris en verklaar op valentijn je liefde.

Zowel mannen als vrouwen hebben behoefte aan zelfzorg: een universeel genot dat je lichamelijk maar ook geestelijk welzijn geeft. Verleid hem of haar met:

- EEN ICONISCH GEZICHTSMASKER

De Émulsion Écologique van Sisley Paris is een referentieproduct in de cosmeticawereld en was al van bij de creatie in 1980 een internationaal succes.

De behandeling is gebaseerd op een visionair concept: de ecologie van de huid om tot een optimaal evenwicht te komen. Op de opperhuid bevindt zich immers een groep micro-organismen: het huidmicrobioom. Het is een bijzonder complex en divers ecosysteem waarvan het subtiele evenwicht cruciaal is voor een gezonde huid.

Dankzij de recentste wetenschappelijke ontdekkingen over dit essentiële gezondheidsaspect hebben de laboratoria van Sisley Paris een nieuwe versie ontwikkeld: de Émulsion Écologique formule avancée. Ze beschermt de huid tegen dagelijkse bedreigingen en irritaties. De formule is haast onmerkbaar gewijzigd, maar de veranderingen zijn essentieel voor een optimale huidverzorging. De unieke textuur en geur zijn onveranderd gebleven.

Een hoogwaardig valentijnscadeau dat een blijvende indruk zal achterlaten.

ONTDEK ÉMULSION ÉCOLOGIQUE

Émulsion Écologique van Sisley Paris in een nieuwe, geavanceerde formule.

- EEN LIMITED EDITION LIPPENSTIFT

Lippenstift is hét symbool van de verleiding en het toppunt van glamour en verfijning. Het is dus altijd een voltreffer als valentijnsgeschenk en roept bovendien mooie herinneringen op telkens als je hem gebruikt. 

Voor deze valentijn lanceert Sisley Paris drie nieuwe tinten van de Phyto-Rouge in een exclusieve huls. Phyto-Rouge is een unieke lipstick met aanpasbare dekking en langdurige fixatie. Zoals alle producten van Sisley Paris combineert hij make-up en verzorging, met een hydraterende formule die 8 uur lang voor absoluut comfort zorgt en je lippen mooier, gladder en voller maakt.

Drie nieuwe tinten: Beige Beijing 16, dat de diepte van terracottabruin combineert met de warmte van baksteenrood; Rose Zanzibar 200, een zacht maar assertief roze met lichtblauwe accenten; en Rouge Hollywood 44, een robijnrode tint als eerbetoon aan de glamour van het witte doek.

Een nieuwe huls: nog steeds met de emblematische zebrastrepen, maar nu in het rood op een gouden achtergrond.

ONTDEK PHYTO-ROUGE

De Phyto-Rouge van Sisley Paris in Beige Beijing 16, limited edition.

- EEN HEMELSE GEZICHTS- OF LICHAAMSVERZORGING

Het Brusselse Maison Sisley is nog maar enkele weken geopend en ze is al meteen een van de mooiste plekjes van de hoofdstad geworden. De ruimte van 220 vierkante meter baadt helemaal in de geest van het Franse merk en is een toevluchtsoord voor stadsmensen die even aan de dagelijkse sleur willen ontsnappen. 

Achteraan vind je een verzorgingsinstituut met verschillende cabines voor gezichts- en lichaamsverzorging. Diffuus licht, kaarsen, grafische en artistieke toetsen: het is een omgeving waar je meteen tot rust komt. 

De hoogwaardige behandelingen zijn een aanvulling op de producten die je thuis hebt, elk met hun eigen specifieke doelstellingen. Ze nemen een half uur tot anderhalf uur in beslag en variëren van klassieke hydraterende, energieke, reinigende en afslankende behandelingen tot de meest geavanceerde rituelen met producten uit de gamma’s Sisleÿa La Cure of Supremÿa. Sommige gezichtsbehandelingen zijn gebaseerd op LED-technologie. Een innovatie die de kracht van de formules combineert met deskundige massagebewegingen. 

Een tijdloos moment van absolute ontspanning die je geliefde zich nog lang zal herinneren.

RESERVEER EEN BEHANDELING

Een cabine in het Maison Sisley verzorgingsinstituut.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sisley Paris.
www.sisley-paris.com

Lees ook:

Waarom is vitamine C zo belangrijk voor ons lichaam?

14 romantische brunchrecepten voor een heerlijke Valentijn

Tournée Minérale: de lekkerste mocktail recepten met NONA