Hotspot: Maison Sisley opent in Brussel een oase van ontspanning

Gepubliceerd op 16 november 2022 door Lore Ginneberge
Hotspot: Maison Sisley opent in Brussel een oase van ontspanning Sisley - © Frédéric Raevens

Het prestigieuze beautymerk Sisley opent een Maison in hartje Brussel. In dit instituut ontdek je alle verzorgingsproducten en schoonheidsbehandelingen.

Maison Sisley strijkt neer in Brussel

Vlakbij het Justitiepaleis bevindt zich sinds kort een oase van rust en schoonheid. Maison Sisley weerspiegelt de geest van het Franse merk en is speciaal ontworpen om je te laten ontsnappen aan het hectische ritme van alledag. Je kan er de wereld van Sisley ontdekken dankzij de iconische huidverzorging, maar ook de Hair Rituel by Sisley haarverzorging en de make-upproducten.

Maison Sisley Brussel schoonheidsinstituut boetiek
Sisley - © Frédéric Raevens

Exclusieve behandelingen voor lichaam en geest

Behalve de boetiek, huist het Maison ook een Sisley-instituut. Boek je een behandeling, dan word je ontvangen in het intieme wellnessuniversum van het Salon. Met een kop thee, omgeven door de privémeubelstukken van de Sisley-familie, krijg je een persoonlijke diagnose met een consulent. Elke gast krijgt een behandeling op maat met de innovatieve formules, het resultaat van jaren onderzoek in de Sisley laboratoria.

Sisley Paris salon
Sisley - © Frédéric Raevens

De behandelingen vormen een aanvulling op de dagelijkse routine en zijn gericht op een specifiek doel, of dat nu de huid energie geven is of tekenen van veroudering verzachten. Er zijn verzorgingsrituelen van dertig minuten tot anderhalf uur, allemaal met de meest geavanceerde producten uit het Sisley-gamma. Zo is er de exclusieve gelaatsbehandeling 'Sisleÿa La Cure Anti-Aging' of 'Le Soin Anti-Stress' voor mannen en vrouwen die volledig ontspannen naar buiten willen wandelen.

Sisley - © Frédéric Raevens
Sisley - © Frédéric Raevens

Voor het haar en de hoofdhuid biedt Hair Rituel by Sisley een exclusieve schoonheidsbehandeling van anderhalf uur in een speciale behandelruimte. Onder de naam ‘Le Grand Soin Cheveux Régénérant, Restructurant’ combineert het de kunst van massage met premium verzorging door middel van verschillende belevingen. Een ware ‘reset’ voor het haar en het algemeen welzijn.

Alle info via sisley-paris.com

LEES OOK: ELLE test 13 luxueuze spa's in België en het buitenland