Getest: de beste verzorgende lipsticks voor zachte lippen

Geüpdatet op 21 mei 2024 door Lore Ginneberge
Getest: de beste verzorgende lipsticks voor zachte lippen Launchmetrics Spotlight

Budgetvriendelijke glans of luxueuze hydratatie, deze zomer zijn er verzorgende lipsticks voor iedereen. Probeer ze uit en vind jouw nieuwe favoriete must-have voor dit seizoen.

Als beautyredactrice neem ik het testen van de nieuwste lanceringen extreem serieus, al zeker als het om lippenstiften gaat. De waslijst aan eisen is lang: lipsticks anno 2024 moeten niet alleen flatterend en comfortabel zijn, maar ook een prachtige glans bieden, hydraterend werken en de lippen van een schitterende tint voorzien. Na veel testen en swatchen, hier mijn zes favoriete lipsticks voor deze zomer.

1. NYX Fat Oil Slick Click

Deze betaalbare optie is een topper voor iedereen die van een kleurrijke glans houdt zonder zich blauw te betalen. De NYX Fat Oil Slick Click is verrijkt met avocado-olie, frambozenzaadolie en cloudberry-olie, wat zorgt voor 12 uur lange hydratatie. Het handige klik-applicatorsysteem maakt het aanbrengen moeiteloos, en de hoge pigmentatie zorgt voor een levendige kleur die je look met één swipe af maakt.

NYX Fat Oil Slick Click lipsticks
NYX Fat Oil Slick Click in In A Mood

Shop hier

2. DIOR Addict Lipstick

Voor wie op zoek is naar luxe en comfort, is de Dior Addict lipstick een prachtige keuze. Deze navulbare lipstick bestaat in 47 kleuren en is samengesteld met ingrediënten van 90% natuurlijke oorsprong zoals jasmijnbloesemwas en pruimenolie, wat zorgt voor 24 uur hydratatie en een egale, krachtige kleuruitstraling. De verschillende fashion cases alleen maken de Addict lipstick werkelijk verslavend.

DIOR Addict Lipstick in Peony Pink
DIOR Addict Lipstick in Peony Pink

Shop hier

3. Guerlain KissKiss Bee Glow

De KissKiss Bee Glow van Guerlain is de allerzachtste om aan te brengen op je lippen. Deze getinte lippenbalsem is verrijkt met honing en 98% natuurlijke ingrediënten. Het geeft een fris kleurtje met een glanzende finish en verzorgt met een hydraterende en regenererende behandeling - tot wel 24 uur lang.

verzorgende lipstick zomer nieuw
Guerlain KissKiss Bee Glow in Fuchsia Glow

Shop hier

4. Clinique Pink Honey Almost Lipstick

Na het gigantische succes van de Black Honey Almost Lipstick, dropt Clinique nu het lichtroze zusje. Tussen een lippenstift en een lipgloss, biedt het de perfecte zachtroze tint voor wie van een subtiele kleur houdt. De balsemachtige formule kan gemakkelijk in laagjes aangebracht worden voor een natuurlijke glans die de hele dag blijft zitten.

Clinique Pink Honey Almost Lipstick
Clinique Pink Honey Almost Lipstick

Shop hier

5. Yves Saint Laurent Loveshine Lipstick

De Loveshine lipstick van YSL is een hybride van verzorging en make-up. Deze hoogglanzende formule biedt tot 24 uur hydratatie dankzij vijgenpulp uit de Ourika Community Gardens en zes voedende oliën. Het resultaat is lippen die er zachter en gezonder uitzien, beschikbaar in een reeks flatterende kleuren.

yves saint laurent loveshine lipstick
Yves Saint Laurent Loveshine Lipstick in Rosewood Blush

Shop hier

6. Glossier Ultralip

De Ultralip van Glossier is de ideale keuze voor wie houdt van een natuurlijke look. De lipstick heeft de hydratatie van een balsem, de glans van een gloss en de opbouwbare kleur van een lip tint. Het is een alles-in-één formule die je lippen omhult in een comfortabele kleur en glans, vergelijkbaar met het aantrekken van een paar zachte kasjmieren sokken.

glossier lipstick verzorgende lippenstift
Glossier Ultralip in Ember

Shop it