Wedstrijd: pronkt de Azure stoofpan van Le Creuset binnenkort in jouw keuken?

Geüpdatet op 2 maart 2023 door ELLE Partner

Voor premium kookgerei kan je sinds 1925 terecht bij Le Creuset. De iconische gietijzeren potten en pannen krijgen steeds de meest spraakmakende tinten aangemeten, zoals de laatste nieuwe toevoeging 'Azure'. Past deze blauwe kleur perfect in je interieur? Lees dan snel verder...

Azure, een stralende kleur in de keuken

Al bijna honderd jaar mag Le Creuset zich expert noemen in het vervaardigen van stoofpannen in gietijzer. Deze ongeëvenaarde Franse knowhow vereist een voortdurende toewijding: elke stoofpan heeft zijn unieke mal, die na het gieten vernietigd wordt. Vervolgens worden de pannen met de hand geëmailleerd en daarna, door de experts van Le Creuset, op de kleinste fouten gecontroleerd. Le Creuset staat bekend om haar ruime assortiment, maar ook om haar inspirerende kleuren.

Dit jaar introduceert het merk de kleur Azure, een prachtige blauwtint die een frisse wind laat waaien door elke ruimte. Zowel sereen als gedurfd, is Azure een mooie aanvulling op de bestaande tinten van Le Creuset. Het kleurenpalet nodigt uit om gezellig te dineren in de buitenlucht, om te experimenteren met verschillende smaken en texturen. De tint prikkelt je creativiteit en past perfect in elk interieur.

Wedstrijd: win een gietijzeren pan van Le Creuset

Om de nieuwe kleur Azure te vieren, geeft Le Creuset drie gietijzeren pannen van 26 cm weg in de prachtige blauwe tint. Deze ruime stoofpan bereidt de lekkerste gerechten voor ongeveer 6 personen. Dankzij de lichte geëmailleerde binnenkant is hij eenvoudiger te reinigen, en de grote handgrepen zorgen er dan weer voor dat je hem eenvoudig kan verplaatsen van de kookplaat naar de oven of naar de tafel. Deze culinaire klassieker is perfect ontworpen voor stoofschotels, gebraden vlees, soep, ovenschotels en zelfs om te bakken. En het beste nieuws? Het duurzame geëmailleerd gietijzer gaat een leven lang mee.

Tip.

Meer informatie via lecreuset.be

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Le Creuset.
lecreuset.be

Lees ook:

Le Creuset pakt uit met nieuwe collectie in levendige tint Azure

Agendatip: de veertiende editie van de Affordable Art Fair Brussels

Ja, je kan iemand succesvol daten met een andere liefdestaal