LEGO voor volwassenen: win 5x een set voor een Boeket met Wilde Bloemen

Gepubliceerd op 1 februari 2023 door ELLE Partner
LEGO builds for two set - Boeket met Wilde Bloemen

Met Valentijnsdag voor de deur (ja, het is al bijna 14 februari!), is geen beter moment dan nu om om mee te doen aan deze winactie voor origineel cadeau voor die ene speciale persoon in je leven.

ELLE’s lifestyle redactrice Daphne vond dat cadeau voor je: een LEGO voor volwassenen 'builds for two' set. Niet alleen heb je iets origineels in handen om te schenken, het bouwproces dat volgt creëert ook een mooie herinnering samen. En in tegenstelling tot zijn levende tegenhanger verwelkt dit kleurrijke boeket niet en kun je het steeds opnieuw naar wens herschikken.

De winnaars – 5 maar liefst – ontvangen een LEGO set om samen thuis mee aan de slag te gaan. De zakjes zijn overzichtelijk genummerd en de handleiding geeft duidelijk aan wat je moet doen. En geloof ons: samen lachen is verzekerd.

Of je nu wel of niet een koppel bent, er is altijd de mogelijkheid om de Botanische Collectie samen te bouwen en naar elkaar toe te groeien. Na het bouwen heb je een blijvende herinnering aan de tijd die jullie deelden. Een goed gevoel dat maar zal blijven bloeien.

In plaats van te wachten tot het laatste moment en de eerste doos bonbons te pakken die je ziet of de laatste roos te zoeken (het is midden februari echt een strijd om de boeketten), neem je de tijd om mee te doen aan onze winactie en vooruit te plannen voor een romantisch avond.

 

Tip.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met LEGO.
lego.com

LEES OOK:

Dit valentijnscadeau creëert de perfecte activiteit voor een romantische avond

Met deze 33 originele date ideeën weet je altijd wat te doen

Agendatip: de veertiende editie van de Affordable Art Fair Brussels