Comet Meetings: win een teambuilding met al je medewerkers om het jaar goed te starten

Geüpdatet op 6 januari 2023 door ELLE Partner

Begin het jaar in stijl: het Franse bedrijf Comet biedt je de kans om een halve dag teambuilding te winnen in hun Brusselse vestiging.

Een bijzondere co-meeting space

Comet Louise is een heel aparte, inspirerende ruimte voor seminars en vergaderingen die focust op welzijn en creativiteit. Ze is gelegen aan het Stefaniaplein, in hartje Brussel. De oprichters van deze co-meeting space zijn ervan overtuigd dat collectieve intelligentie en een gevoel van welbehagen de creativiteit en de samenwerking bevorderen. Daarom hebben ze voor al je teammomenten de ideale ruimte gecreëerd. Comet Louise is de gedroomde locatie om in deze periode tijd met je team door te brengen.

De start van een nieuw jaar biedt immers een mooie gelegenheid om samen met je medewerkers de balans op te maken van de geboekte vooruitgang en de behaalde resultaten, en vooral ook vooruit te blikken naar wat de toekomst brengt. Dergelijke momenten vormen een echte opsteker voor je team. Comet levert geen half werk: het garandeert kwaliteitsvolle momenten door bedrijven alle organisatorische taken uit handen te nemen, zoals techniek, catering en aankleding. Zo kunnen bedrijven, managers en organisatoren zich toeleggen op wat echt belangrijk is: content en samenwerking.

Een meeting scientist begeleidt het bedrijf in de aanloop naar de bijeenkomst en houdt daarbij rekening met de geformuleerde wensen; hij adviseert over het meest geschikte formaat en de aangewezen tools en methodes. Hij is ook betrokken bij de inrichting van de ruimtes en stelt mee de agenda op. Op de dag van de meeting zorgt Comet voor de technische set-up zodat de teams zich kunnen focussen op de inhoud. Fysiek welzijn is bevorderlijk voor een goede concentratie; daarom wordt er na de lunch een ontspannende wellnesspauze voorzien. Ideaal als bedankje voor de geleverde inspanningen in het voorbije jaar en in optimale omstandigheden aan het nieuwe jaar te beginnen!

Win je teambuilding!

Zin om Comet Meetings graag zelf uit te proberen? Doe mee aan onze wedstrijd en win een meeting van een halve dag voor je en je team. Waag hieronder je kans.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Comet Meetings.
comet-meetings.com

LEES OOK:
Deze beautybehandelingen boosten je huid in de winter
Agendatip: de veertiende editie van de Affordable Art Fair Brussels
The Great Escape, het Brusselse concept van Comet Meetings dat je absoluut moet uitproberen