STERKERE EN STEVIGERE NAGELS MET ÉÉN PRODUCT

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 door ELLE Partner
STERKERE EN STEVIGERE NAGELS MET ÉÉN PRODUCT @essie

Essie, het trendsettende merk voor nagellak en nagelproducten in de supermarkt, pakt uit met een nieuw product: Hard to Resist, nagelversterkende gel van de nieuwe generatie die je nagels weer doet blaken van gezondheid.

Onze handen krijgen het elke dag zwaar te verduren. Ze komen vaak in contact met irriterende producten en chemische stoffen, we wassen ze meermaals per dag, we gebruiken agressieve technieken om semipermanente gelnagels te verwijderen … Kortom, we geven onze handen de volle laag en vergeten nogal eens om onze nagels in de watten te leggen. Daarom is het belangrijk om een routine aan te kweken die je nagels sterk, gezond en stevig maakt. Maar met welke producten doe je dat het best?

HARD TO RESIST: VERSTERKENDE GEL VOOR GEZONDE NAGELS OP LANGE TERMIJN

Essie brengt een antwoord op de agressieve invloeden die je nagels verzwakken en introduceert een nieuw product voor handen die al te veel hebben afgezien. Hard to Resist is een gel met een 100% vegan formule (zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong en zonder formaldehyde) die het oppervlak van verzwakte nagels weer bindt. De nagels zijn minder breekbaar, mooi glad en natuurlijk glanzend. Bovendien vormt de versterkende gel een beschermende barrière tegen dagelijkse slijtage, voor een direct zichtbaar resultaat op lange termijn. De kleur Cheer Pink van het Hard to Resist-gamma geeft je nagels een natuurlijke glow.

HOE PAST HARD TO RESIST IN JE NAGELROUTINE?

Wie vooruit wil komen, moet komaf maken met het verleden. Dat geldt ook als je sterke en gezonde nagels wilt.

STAP 1 – Verwijder eerst alle producten (gel of lak) van je nagels. Knip te lange nagels en vijl ze mooi in vorm. Met een polijstblokje van spons exfolieer je vervolgens het oppervlak van elke nagel om eventuele restjes te verwijderen, voor een perfect schoon en glanzend oppervlak.

STAP 2 – Breng nu een handlotion aan. Breng extra veel aan op de droge zones, zoals je vingerkootjes en nagelriemen. Zelf thuis een spa-gevoel beleven? Voeg dan in deze stap een massage toe: oefen lichte druk uit op de stressgebieden van je hand, zoals de aanzet van je duim en de lengte van je vingers.

STAP 3 – Reinig vervolgens grondig je nagels met een oplosmiddel om alle restjes lotion of olie te verwijderen, om te vermijden dat ze in de clinch gaan met je nagellak. Breng nu twee dunne laagjes Hard to Resist nagelversterker aan. Laat elke laag een paar minuten drogen. Voor een optimaal resultaat laat je de gel minimaal drie dagen op je nagels zitten voordat je het product weer verwijdert.

Lees ook:

Regé-Jean Page: "Ik wil mezelf en het publiek blijven prikkelen. Dat kan op meerdere manieren"

Nagels: dit zijn de hotste zomerkleuren!

Wedstrijd: ontdek de wereld van Kya in " Where the Crawdads Sing "

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met essie.

essie.com