Wedstrijd: ontdek de wereld van Kya in ” Where the Crawdads Sing “

Geüpdatet op 11 augustus 2022 door ELLE Partner

Zin om je te laten meevoeren naar de bijzondere wereld van Delia Owens' bestseller? Doe mee aan onze wedstrijd en win jouw exemplaar van de roman "Daar waar de rivierkreeften zingen" (Where the Crawdads Sing) of 2 kaartjes voor de verfilming, geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter.

EEN INNEMEND VERHAAL

Deze kortfilm gaat over Kya (Daisy Edgar-Jones), een mooie jonge vrouw die een ruige jeugd heeft gehad. Op 10-jarige leeftijd werd ze door haar moeder achtergelaten en sindsdien leidt ze een eenzaam leven in de gevaarlijke moerassen van North Carolina. Dan komt ze in contact met twee jongens met wie ze bevriend raakt.

Wanneer een van hen dood wordt aangetroffen aan de voet van een toren in het bos, wordt ze door de gemeenschap onmiddellijk als hoofdverdachte aangewezen. De plaatselijke politie is vastbesloten om de zaak op te helderen en zet de jacht op haar in. Naarmate het onderzoek vordert, raakt de waarheid steeds verder zoek, maar dreigen de vele geheimen van de moerassen onthuld te worden...

Terwijl je wordt ondergedompeld in de vijandige wildernis en de duisternis van de menselijke ziel, voert "Where the Crawdads Sing" je mee in een nevelige sfeer die door de getalenteerde cast wordt opgelicht. De film is vanaf 17 augustus te zien in de bioscopen.

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op de roman van Delia Owens of 2 bioscoopkaartjes voor "Where the Crawdads Sing".

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.
sonypictures.be

LEES OOK:
‘Where the Crawdads Sing’, interview met Daisy Edgar Jones
Waarom de Ray Ban Stories onze favoriete zomeraccessoire is
Sooner: het Belgische streamingplatform lanceert een ‘reisrubriek’, ideaal voor de zomer!