Wedstrijd: win 10 Cinepass White en reis de wereld rond met Sooner

Geüpdatet op 19 september 2022 door ELLE Partner

Het is nog niet te laat om eropuit te trekken en nieuwe horizonten te ontdekken. Het Belgische streamingplatform Sooner, speciaal voor liefhebbers van de betere film, lanceerde deze zomer zijn nieuwe collectie Travel en deelt 10 Cinépass White uit. Kwestie van de zomer in schoonheid af te sluiten!

Geen lastminute bagagestress, want het Belgische VOD-platform (ook beschikbaar in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) neemt je mee naar verre landen in alle mogelijke geuren en kleuren. De hele zomer pakt Sooner elke week uit met een nieuwe bestemming via een selectie van films die je absoluut gezien moet hebben. Van Zuid-Amerika tot Japan via de Verenigde Staten, Noord-Afrika, Spanje, Italië, Roemenië en India …

Sooner wil je graag voor een zacht prijsje introduceren in de wereld van de betere film en lanceert daarom de Cinépass, een bundel tickets die 1 jaar geldig blijven en waarmee je op een voordelige manier de diversiteit van het platform kunt verkennen. Een Cinépass van 5 tickets kost bijvoorbeeld € 15,99, oftewel € 3,20 per film. Goedkoper dus dan de losse aankoop van een ticket.

Beschikbaar op Sooner: Les Délices de Tokyo (2015) door Naomi Kawase.

Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op één van de 10 Cinépass White

Ga ook op reis en geniet van de collectie Travel, want Sooner trakteert op 10 Cinépass White. Waarheen gaat jouw volgende filmuitje?

 

Hint.

Volg Sooner op Facebook en Instagram.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sooner.
https://sooner.be/discover-the-world/

Lees ook:
Sooner: het Belgische streamingplatform lanceert een ‘reisrubriek’, ideaal voor de zomer!
Wedstrijd: ontdek de wereld van Kya in " Where the Crawdads Sing "
Regé-Jean Page: "Ik wil mezelf en het publiek blijven prikkelen. Dat kan op meerdere manieren"