Slanker en meer energie met deze natuurlijke capsules

Gepubliceerd op 26 augustus 2022 door ELLE Partner
Slanker en meer energie met deze natuurlijke capsules © Unsplash

Van onszelf en ons lichaam houden, het aanvaarden zoals het is, onze gezondheid een handje helpen met een correcte levensstijl... Dat willen we toch allemaal? Maar hoewel we ons onvoorwaardelijk met ons lichaam verzoenen, zien we het misschien toch liever iets slanker. Daarom biedt Arkopharma natuurlijke afslankingsoplossingen aan. Die zijn gemaakt op basis van planten en spelen in op verschillende behoeften.

Natuurlijk en mild afvallen, voorkomen dat de kilo's er na een dieet opnieuw bijkomen of het jojo-effect vermijden? Dat kan. Uiteraard zijn gezond leven en veel bewegen fundamenteel om met welgevormde benen, slanke heupen en een strakke buik te kunnen pronken. Maar dat alleen is niet altijd voldoende om het silhouet van je dromen terug te krijgen.

Om te helpen die overtollige kilo’s te elimineren, kies je voor een programma in drie stappen op basis van Arkocaps-voedingssupplementen: een eetlustremmer, daarna een vetverbrander en ten slotte een draineur.

VOEL JE GOED, DANKZIJ DE NATUUR

Al ruim veertig jaar biedt Arkopharma natuurlijke oplossingen om dagelijkse kwaaltjes met fytotherapie te voorkomen en te verzachten. De natuur bezit een ongelofelijke therapeutische intelligentie. Ze gaat hand in hand met de moderne parafarmaceutische wetenschap en schenkt ons natuurlijke gezondheidsoplossingen: oplossingen met een natuurlijk respect voor ons lichaam én voor het milieu.

Het emblematische assortiment Arkocapsules van Arkopharma stelt een gepersonaliseerde fythotherapie voor: 1 plant, 1 capsule.

© Pixabay

EEN PROGRAMMA IN 3 STAPPEN, DANKZIJ DEZE 100% NATUURLIJKE, BIOLOGISCHE EN VEGAN VOEDINGSSUPPLEMENTEN

 • Stap 1: ik verminder mijn eetlust
  Konjac
  gedraagt zich als een natuurlijke eetlustremmer en zorgt voor een onmiddellijk verzadigingseffect.
 • Stap 2: ik verbrand de vetten
  Groene thee
  bevat cafeïne en helpt af te slanken dankzij zijn vetverbrandende werking. Hij heeft ook een stimulerend en drainerend effect.
 • Stap 3: ik draineer
  Moerasspirea
  vergemakkelijkt de spijsvertering en de uitscheiding van water via de nieren. Ze helpt ook in de strijd tegen cellulitis en zwaarlijvigheid.

Ontdek ook het gamma Afslankings-Arkocapsules voor een gepersonaliseerde fytotherapie.

ADVIES VAN PRISCILLA RAMCHURN

In een interview deelt Priscilla Ramchurn, bedenker van de PNM-methode en oprichter van het Empower Center, haar deskundig advies.

Het volgen van een afslank- en vitaliteitsprogramma vergt enige inspanning, maar moeten we ons alle zoetigheden ontzeggen?

"Wie wil vermageren, moet zich in de eerste plaats aan de algemene aanbevelingen houden. Als je jezelf voedsel gaat ontzeggen, creëer je onvermijdelijk frustraties. En dat vormt geen goede basis voor duurzaam gewichtsverlies. De meeste gewichtsproblemen worden veroorzaakt doordat we onevenwichtig eten, te veel eten, onze dagelijkse suikerinname overschrijden en uiteraard doordat we ons niet genoeg hydrateren. Dat laatste zorgt er vaak voor dat we vocht gaan ophouden waardoor vetten en suikers niet voldoende kunnen worden afgevoerd. Fruit zit over het algemeen vol suikers en is dus niet echt op zijn plaats binnen een vermageringsdieet. Eet je fruit voor de vitaminen? Dan kun je die misschien beter in hun pure vorm innemen."

Wat vind je van de werking van planten op gezondheid en welzijn?

"Planten kunnen een goede ondersteuning vormen voor je voeding / mentale kracht / lichaamsactiviteit. Ik denk bijvoorbeeld aan chroom, dat inwerkt op het verlangen naar suiker, de natuurlijke eetlustremmer konjak of groene thee (vetverbranding), moerasspirea voor zijn drainerende, anti-celulitis en remineraliserende werking, ... Volgens een voorlopige analyse worden nog vele andere planten aanbevolen, zoals die die inwerken op stress, wat nuttig is in gevallen waarin voedselcompulsies daarmee in verband worden gebracht."

Arkovital Chrome 45 gélules d'Arkopharma
Arkovital Chrome 45 capsules : 1727-387

Wat raad je je patiënten aan om het “jojo-effect” te vermijden?

"In het algemeen stel ik vast dat patiënten (zeer) snel resultaat willen zien, ongeacht het aantal kilo's dat zij moeten verliezen. Hun motivatie hangt dan meestal af van de resultaten in de eerste paar weken of zelfs dagen. Het lichaam heeft echter meer tijd nodig om te reageren en te begrijpen wat het wil bereiken. Geduld hebben is dus de boodschap. Het is belangrijk dat je je eetgewoonten niet te vaak verandert. Het is het beste om een geschikt eetplan te volgen en zich daaraan te houden."

MEER ENERGIE

Je lichaam bevrijden van overtollige kilo's die je misschien wel al jaren met je meedraagt, vereist veel energie. Spiruline helpt je bij je inspanningen en bezorgt je extra energie, pit en vitaliteit. Ze gaat vermoeidheid tegen en bevat een aantal essentiële elementen voor de goede werking van ons organisme. Bovendien is spiruline een bron van vitamines en mineralen, wat perfect is om lichamelijke inspanningen en een evenwichtige calorieopname te ondersteunen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Arkopharma & Priscilla Ramchurn.
www.arkopharma.com

LEES OOK:
Getest: deze gezichtsmassage belooft je een mini facelift zonder snijden
Ibiza: een unieke ervaring aan boord van een privéjacht
Onze favoriete restaurants om lunch te bestellen in Antwerpen, Brussel & Gent