Slanker en meer energie met deze natuurlijke capsules

Geüpdatet op 1 augustus 2022 door ELLE Partner
Slanker en meer energie met deze natuurlijke capsules © Unsplash

Van onszelf en ons lichaam houden, het aanvaarden zoals het is, onze gezondheid een handje helpen met een correcte levensstijl... Dat willen we toch allemaal? Maar hoewel we ons onvoorwaardelijk met ons lichaam verzoenen, zien we het misschien toch liever iets slanker. Daarom biedt Arkopharma natuurlijke afslankingsoplossingen aan. Die zijn gemaakt op basis van planten en spelen in op verschillende behoeften.

Natuurlijk en mild afvallen, voorkomen dat de kilo's er na een dieet opnieuw bijkomen of het jojo-effect vermijden? Dat kan. Uiteraard zijn gezond leven en veel bewegen fundamenteel om met welgevormde benen, slanke heupen en een strakke buik te kunnen pronken. Maar dat alleen is niet altijd voldoende om het silhouet van je dromen terug te krijgen.

Om te helpen die overtollige kilo’s te elimineren, kies je voor een programma in drie stappen op basis van Arkocaps-voedingssupplementen: een eetlustremmer, daarna een vetverbrander en ten slotte een draineur.

VOEL JE GOED, DANKZIJ DE NATUUR

Al ruim veertig jaar biedt Arkopharma natuurlijke oplossingen om dagelijkse kwaaltjes met fytotherapie te voorkomen en te verzachten. De natuur bezit een ongelofelijke therapeutische intelligentie. Ze gaat hand in hand met de moderne parafarmaceutische wetenschap en schenkt ons natuurlijke gezondheidsoplossingen: oplossingen met een natuurlijk respect voor ons lichaam én voor het milieu.

Het emblematische assortiment Arkocapsules van Arkopharma stelt een gepersonaliseerde fythotherapie voor: 1 plant, 1 capsule.

Slanker en meer energie met deze natuurlijke capsules - 1
© Pixabay

EEN PROGRAMMA IN 3 STAPPEN, DANKZIJ DEZE 100% NATUURLIJKE, BIOLOGISCHE EN VEGAN VOEDINGSSUPPLEMENTEN

 • Stap 1: ik verminder mijn eetlust
  Konjac
  gedraagt zich als een natuurlijke eetlustremmer en zorgt voor een onmiddellijk verzadigingseffect.
 • Stap 2: ik verbrand de vetten
  Groene thee
  bevat cafeïne en helpt af te slanken dankzij zijn vetverbrandende werking. Hij heeft ook een stimulerend en drainerend effect.
 • Stap 3: ik draineer
  Moerasspirea
  vergemakkelijkt de spijsvertering en de uitscheiding van water via de nieren. Ze helpt ook in de strijd tegen cellulitis en zwaarlijvigheid.

Ontdek ook het gamma Afslankings-Arkocapsules voor een gepersonaliseerde fytotherapie.

MEER ENERGIE

Je lichaam bevrijden van overtollige kilo's die je misschien wel al jaren met je meedraagt, vereist veel energie. Spiruline helpt je bij je inspanningen en bezorgt je extra energie, pit en vitaliteit. Net wat je nodig hebt bij een caloriearm dieet. Ze gaat vermoeidheid tegen en bevat een aantal essentiële elementen voor de goede werking van ons organisme. Bovendien is spiruline een bron van vitamines en mineralen, wat perfect is om lichamelijke inspanningen en een evenwichtige calorieopname te ondersteunen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Arkopharma.
www.arkopharma.com

LEES OOK:
Getest: deze gezichtsmassage belooft je een mini facelift zonder snijden
Ibiza: een unieke ervaring aan boord van een privéjacht
Onze favoriete restaurants om lunch te bestellen in Antwerpen, Brussel & Gent