5 bakkers en eetplekjes met overheerlijk vegan gebak in Antwerpen

Geüpdatet op 20 mei 2022 door ELLE België
5 bakkers en eetplekjes met overheerlijk vegan gebak in Antwerpen Unsplash

Het ideale tussendoortje? Een stuk vegan cheesecake of plantaardige chocoladetaart. Bij deze vijf adresjes in Antwerpen vind je het allerlekkerste plant-based aanbod voor zoetebekjes.

Café Kamiel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Café Kamiel (@cafekamiel)

De signature dish van Café Kamiel? Spaghetti bolognese of de vegetarische variant. Maar de goed gevulde ijskast dagverse desserten verwent je na een bordje pasta à la Café Kamiel met een ruim aanbod aan vegan gebak. Liever geen spaghetti? Geniet op elk moment van de dag van een stukje - of meerdere - overheerlijke taart.

Adres: Markgravelei 90, 2018 Antwerpen

Charlie's

De place to be voor overheerlijke lunch in Antwerpen. Heb je maar een klein hongertje? Dan kunnen zoetebekjes genieten van een uitgebreid assortiment aan glutenvrije, vegan gebakjes uit de taartentoog. Een Machoco almond-ricemilk erbij en smullen maar.

Adres: Volkstraat 66, 2000 Antwerpen

De broers van Julienne

Plant-based all the way! De broers van Julienne bakken plantaardig sinds 1993. Je mag er zeker van zijn dat je hier terecht kan voor heerlijke cakes en taarten die lief zijn voor jou én de planeet. Probeer zeker de Lolita eens, een overheerlijke vegan cheesecake met seizoensfruit.

Adres: Kasteelpleinstraat 45/47, 2000 Antwerpen

Tartelies

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tartelies (@tartelies)

Blauwe bessentaart met lavendel, açaitaart of chai-pompoentaart? Keuzestress gegarandeerd. Onze oplossing? Neem een stukje van elk! Bij Tartelies kan je online bestellen of binnenstappen in de winkel in Antwerpen. Ontdek nieuwe smaken en combinaties die jouw hart voor vegan lekkers sneller doen kloppen.

Adres: Gitschotellei 154, 2600 Antwerpen

Bakkerij Broos

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bakkerij Broos (@bakkerijbroos)

Een pruimentartelette of suikerstrik bij het ontbijt? Bakkerij broos heeft steeds vegan koffiekoeken en gebak in zijn toonbank liggen. Wil je graag een extraatje? Dan kan je er je favoriete koeken bestellen en genieten van het ultieme plantaardig ontbijt.

Adres: Volkstraat 12, 2000 Antwerpen

(Stagiaire Dewy De Leeneer)