ALL DAY ALL YEAR : ‘TOPCOAT’-VERZORGING VOOR EEN MAKE-OVER VAN JE HUID

Geüpdatet op 13 mei 2022 door ELLE Partner Foto’s: Elodie Gerard voor Sisley Paris
ALL DAY ALL YEAR : ‘TOPCOAT’-VERZORGING VOOR EEN MAKE-OVER VAN JE HUID

Vijftien. Zoveel jaar zit er tussen de oude en de nieuwe formule van All Day All Year, Sisley’s bestseller in anti-agingverzorging. Een mooie gelegenheid voor het Parijse merk om nog maar eens te laten zien hoe innovatief het is in cosmetica van topkwaliteit.

All Day All Year werd ontwikkeld in 2005 en positioneerde zichzelf al snel als dé topper op het gebied van anti-agingverzorging voor vrouwen van alle generaties. De versie van 2022 is herzien en verbeterd volgens de laatste nieuwe ontdekkingen in de laboratoria. Het beschermt de huid nog doeltreffender tegen de tekenen van veroudering als gevolg van het exposoom – alle omgevings- en endogene factoren waar we tijdens ons leven aan worden blootgesteld en die verantwoordelijk zijn voor 80% van de huidveroudering. All Day All Year werkt als het ware als een schild dat over de dagelijkse verzorgingsproducten heen ligt. Het zorgt voor optimale bescherming, in het bijzonder in een stadse omgeving, en geeft zichtbare resultaten in één cyclus van huidvernieuwing.

JONG TALENT ZET TOPFORMULE FRAAI IN DE KIJKER

Om de upgrade van dit iconische product te vieren, ging Sisley logischerwijs in zee met de Belgische actrice Emma Moortgat, het nieuwe zonnetje in het Franse huis en trouwe fan van het merk. We zien hoe ze het verzorgingsproduct uittest in haar eigen leven, als vrouw en als artiest, in een filmpje met een uitgesproken Belgische sfeer en vormgeving, dat afgelopen voorjaar werd opgenomen in de straten van Gent. De jonge actrice – binnenkort te zien in twee Belgische series waarvan de opnames nog de hele zomer lopen – nodigde een jonge videomaker van haar generatie uit, Aldo Dalla Palma, om haar een dag lang te volgen.

Vrouw met product - Sisley
Emma Moortgat poseert voor Sisley's All Day All Year-campagne. Credit: Elodie Gerard

“De vrouw in het filmpje lijkt helemaal op mij: ze is natuurlijk, spontaan en speels. ‘s Morgens zit ze op de fiets, ‘s middags danst ze. Op deze manier heb ik All Day All Year kunnen testen in mijn dagelijks leven als vrouw en als artiest. (…) Ik was onder de indruk van de textuur en de lichtheid. De hybride werking zorgt onder meer dat ik mijn huid hydrateer en bescherm tegen uv-stralen en vervuiling. Mijn huid krijgt nu alles wat eventueel zou ontbreken om te blaken van energie: precies wat ik verwacht van een gebruiksvriendelijk verzorgingsproduct.”

ALL DAY ALL YEAR: EEN TIJDLOZE MUST IN JE VERZORGING

All Day All Year focust op de dagelijkse behoeften van actieve vrouwen en mannen. De grote kracht van het product – naast de doeltreffende werking uiteraard – is het gebruiksgemak. Deze superheld in anti-aging is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden, want het is een aanvulling op je gebruikelijke verzorgingsritueel, als een topcoat die de werking van de eerder aangebrachte cosmeticaproducten versterkt. All Day All Year werkt preventief en herstellend, dag na dag, dankzij een ultraperformante formule die speciaal is ontwikkeld om de huid acht uur lang te beschermen tegen vervuiling in een stadse omgeving.

Voor deze ultraperformante verzorging stelde Sisley een cocktail samen van ‘slimme’ actieve bestanddelen die de doeltreffende werking van de formule een krachtige boost geven. Dankzij die superkrachten versterkt All Day All Year 2022 het eigen afweersysteem van de huid. Het resultaat: minder rimpels, een betere hydratatie, een gezondere uitstraling en een heldere teint. Kortom, in deze flacon zit absoluut alles wat je nodig hebt om je huid te helpen de tand des tijds te doorstaan in optimale schoonheid en gezondheid.

Sisley - produit

ONTDEK DEZE ESSENTIËLE ANTI-AGING BEHANDELING

50 ml, €335.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sisley.
www.sisley-paris.com

LEES OOK:

SOS gevoelige huid: zo versterk je je huidbarrière

Een open keuken: de blikvanger in je interieur

6 dingen die je moet weten over permanente ontharing