Skincaremerk The Ordinary is binnenkort verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Gepubliceerd op 2 mei 2022 door Lore Ginneberge
Skincaremerk The Ordinary is binnenkort verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Het razend populaire verzorgingsmerk The Ordinary was al online verkrijgbaar in ons land, maar vanaf 10 mei zal het nog makkelijker worden om de betaalbare producten te shoppen in België bij ICI PARIS XL.

The Ordinary: betaalbare beauty voor iedereen

Sinds haar lancering in 2016 verwierf The Ordinary razendsnel een cultstatus in beautyland. De betaalbare producten met vooruitstrevende formules wisten intussen een plekje te veroveren op heel wat shelfies. Het uitgebreide gamma biedt oplossingen voor heel wat huidproblemen, aangezien je de serums, olies en crèmes kan mixen en matchen tot een routine op maat van jouw noden. Vanaf 10 mei 2022 kan je de producten bij ICI PARIS XL vinden, zowel online als in alle winkels in België.

the ordinary België
Claudia Manas. - Unsplash

Het Canadese huidverzorgingsmerk is doeltreffend, lief geprijsd en volledig vegan. Geen wonder dat de producten het zo goed doen op sociale media en vaak uitverkocht raken. Met het motto ‘klinische producten met integriteit’ werden ze meermaals beloond met verschillende internationale en gerenommeerde beauty awards.

3 bestsellers van The Ordinary die op je lijstje moeten

Squalane Cleanser 

De bekroonde Squalane Cleanser is een zachte en hydraterende reiniger om make-up te verwijderen terwijl de huid glad en gehydrateerd aanvoelt. Het product begint als een balsem die na een paar seconden wrijven tussen de handpalmen verandert in een olie-achtige consistentie. Dit masseer je grondig in op een droge huid alvorens af te spoelen met water. De formule is niet-comedogeen en zeepvrij waardoor het zacht genoeg is voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle huidtypes. ​

squalane cleanser the ordinary België
Squalane Cleanser, €7,50 voor 50 ml of €20,90 voor 150ml

Hyaluronic Acid 2% + B5 hydraterend serum 

Hyaluronzuur 2% + B5 is een hydraterend serum met vitamine B5 dat ook de hydratatie van de huidoppervlakte verbetert. Deze bekroonde formule is een goede toevoeging aan zowat elke huidverzorgingsroutine want kan gebruikt worden naast andere producten met actieve ingrediënten. Breng 2-3 druppels aan elke ochtend en avond voor het gebruik van crèmes. ​

hyaluronic acid the ordinary België waar te koop
Hyaluronic Acid 2% + B5 hydraterend serum, € 7,50 voor 30ml

Niacinamide 10% + Zinc 1% zuiverend serum (30ml - €6,90 / 60ml - € 12,50) 

Deze populaire formule van Niacinamide 10% + Zink 1% helpt om de zichtbaarheid van onzuiverheden en ontstekingen te verminderen, terwijl de zink helpt bij het verminderen van overtollige olie en zichtbare glans. Onafhankelijke studies tonen aan dat Niacinamide ook een effectief ingrediënt is om de teint van de huid te verhelderen. Breng 2-3 druppels aan elke ochtend en avond voor het gebruik van dikkere crèmes, mag niet gebruikt worden in combinatie met vitamine C.

Niacinamide 10% + Zinc 1% the ordinary ICI Paris XL
Niacinamide 10% + Zinc 1% zuiverend serum , €6,90 voor 30ml of €12,50 voor 60ml

Benieuwd naar alles van The Ordinary? Bekijk onze handige productgids van het merk.