Wedstrijd: neem deel aan een unieke culinaire masterclass met AEG en Filip Claeys

Geüpdatet op 21 juni 2022 door ELLE Partner

Elke dag staat AEG klaar voor iedereen die kookt met passie en finesse. De slimme en innovatieve oplossingen van AEG maken van de apparaten culinaire bondgenoten die de grenzen verleggen van elke (beginnende) kok. De toestellen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende creatievelingen en maken de prestaties van grote chef-koks toegankelijk voor iedereen.

 

Een uitzonderlijke ervaring dankzij AEG

 

AEG nodigt jou uit om de kracht van haar toestellen te ontdekken tijdens een exclusieve culinaire privé-workshop, onder leiding van sterrenchef Filip Claeys, een van de ambassadeurs van het merk. De chef van restaurant De Jonkman** is een voor de hand liggende keuze voor een merk dat esthetiek, smaak, verantwoord consumeren en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

 

Een moment aan de zijde van een sterrenchef om je culinaire horizon te verruimen en kostbaar advies te krijgen, het is de droom van elke foodie. Verwacht je aan een uitzonderlijke ervaring vol handige tips en tricks die je zo kan toepassen in de keuken. Dit unieke moment zal plaatsvinden op een prestigieuze, nog geheime locatie in Oostende.

 

Maak je op 19 april om 7uur klaar om je kookkunsten te verfijnen, nieuwe oplossingen te ontdekken om aan alle eisen te voldoen en die al je verwachtingen overtreffen. AEG en Filip Claeys zullen ervoor zorgen dat je een onvergetelijke dag beleeft.

 

Wedstrijd: win tickets voor deze culinaire masterclass

 

Deelnemen aan deze exclusieve culinaire workshop samen met een persoon naar keuze? Doe mee aan de wedstrijd hieronder:

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met AEG.

www.aeg.be

 

Lees ook:

Dada Chapel x Wouters & Hendrix: Belgische vodka in een surrealistisch jasje

Tips & tricks : de haargeheimen van Nanja Massy

Vegetarische Fish Sticks van Iglo: een lekkere kans om plantaardig te gaan