Deze 7 nieuwe merken maken de mooiste bruidsjurken

Geüpdatet op 21 maart 2022 door Lisa Aelvoet
Deze 7 nieuwe merken maken de mooiste bruidsjurken Flora Bridal

Heb jij trouwplannen in de nabije - of (heel) verre - toekomst? Onthoud de namen van deze merken dan goed. Ze creëren immers stuk voor stuk adembenemende bruidsjurken waar ons modehart sneller van gaat slaan.

1. Prea James Bridal

De Australische Prea James ontwerpt jurken voor moderne bruiden die iets modieus en unieks willen voor hun speciale dag. Denk aan: sensuele satijnen stoffen, tijdloze pasvormen en onverwachte details.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prea James Bridal (@preajames_bridal)

Ontdek de collectie op preajames.com.au.

2. Eva Janssens Bridal

De Belgische Eva Janssens ontwerpt in haar Gentse atelier romantische, elegante en frivole bruidsjurken. Geen twee jurken van haar hand zijn dezelfde. Haar ontwerpen bestaan bovendien uit meerdere stukken en lagen zodat je met één ensemble verschillende looks kan creëren. Niet alleen op de dag zelf, maar ook erna.

Ontdek de collectie op evajanssens.be.

LEES OOK: Zo bereid je je huid voor op de grote dag

3. Bon Bridé

Het Engelse Bon Bridé staat voor ingetogen maar tegelijk opvallende jurken voor bruiden van nu. Bij Bon Bridé geen klassieke maar wel baanbrekende bruidsjurken die net dat tikkeltje anders zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B O N B R I D E (@bonbride)

Ontdek de collectie op bonbride.com.

4. NEWHITE

Bij NEWHITE vinden zowel klassieke als moderne bruiden hun gading. Het merk staat synoniem voor een minimale maar verfijne esthetiek. De japonnen van het Amerikaanse merk zijn fris, fashion-forward en ingetogen. Kortom: alles waar we van dromen en meer.

Ontdek de collectie op thenewhite.com.

5. Flora

De Israëlische Rinat Asher creëert bruidsjurken die comfort en schoonheid bundelen in een elegant design. Bij Flora vieren luxueuze ontwerpen met sensuele ruggen en kwaliteitsvolle stoffen de vrouwelijke vormen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FLORA (@florabridal)

Ontdek de collectie op flora-bride.com.

6. Luna Bea Bride

Het Engelse Luna Bea Bride is een kleine onafhankelijke studio die duurzame bruidskledij produceert. De jurken hebben een vloeiende snit en worden met de hand gemaakt van de fijnste chemicaliënvrije zijde. Hét merk bij uitstek voor de ecologische bruid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Bea Bride (@lunabeabride)

Ontdek de collectie op lunabea.com.

7. The LAW

The LAW ontwerpt japonnen voor vrouwen met een duidelijk gevoel voor stijl. Je vindt er eigentijdse, minimalistische bruidsmode die vrouwelijkheid uitstraalt. Voor frisse, originele en doordachte ontwerpen moet je bij het Amerikaanse The LAW zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The LAW (@thelawbridal)

Ontdek de collectie op thelawbridal.com.

8. de la Rosa

De ontstaansplek van de la Rosa is al even dromerig als de jurken zelf, namelijk: het eiland Hawaii. Het merk biedt een bruidscollectie voor de moeiteloze, moderne bruid die zichzelf wil zijn op haar trouwdag - of haar gangpad nu een strand, château of kerk is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by de la Rosa (@delarosa_bride)

Ontdek de collectie op delarosahawaii.com.