Dit is het nieuwe IT-parfum

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Dit is het nieuwe IT-parfum © Yves Saint Laurent

Bedwelmend, sensueel, en extreem intens. Wedden dat ook jij zal bezwijken voor onze nieuwe favoriete geur?

Een signature scent onderstreept je persoonlijkheid. Het is een geur waar jij jezelf en anderen jou in herkennen. ‘Black Opium Extreme’, de nieuwe intense geur van Yves Saint Laurent, laat een diepe indruk achter die nog lang nazindert. Het zinnenprikkelende parfum stimuleert je zelfvertrouwen en wekt een euforische emotie op vanaf de eerste verstuiving. Wanneer het parfum doordrenkt in de huid blijft een sexy geur hangen. En dat de hele nacht lang.

Stijlvol en sensueel

‘Black Opium’ is een iconisch parfum en heeft met Zoë Kravitz een al even iconisch gezicht. De overtreffende trap van de ‘Black Opium’ geur kreeg de naam ‘Extreme’ en staat voor extreem radicaal, extreem vrouwelijk en extreem opwindend. Ben je zelf toe aan een nieuwe stijlvolle doch sensuele signature scent of wil je een vriendin verrassen? ‘Black Opium Extreme’ is hét parfum voor succesvolle, sterke vrouwen die anders durven zijn.

Black Opium Extreme
© Yves Saint Laurent

Nachtelijke noten

Het parfum ademt een weelderig palet van zwarte olfactorische tonen: een intens zwart koffieakkoord wordt versterkt door donkere patchoeli, zwarte vanille en witte jasmijn. Maar naast een genot voor de geurzin is ‘Black Opium Extreme’ ook een streling voor het oog. De iconische flacon kreeg een make-over en maakt van top tot teen bedekt met zwarte glitter een sprankelend statement.

Benieuwd? Ontdek ‘Black Opium Extreme’ vanaf nu online of in de parfumerie. Bij ICI PARIS XL krijg je van 11 tot 31 oktober een klein formaat Black Opium Extreme (10ml) cadeau bij de aankoop van minimaal twee Yves Saint Laurent Beauté-producten (waaronder een parfum van min. 50ml).

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Yves Saint Laurent.
www.yslbeauty.fr

Lees ook :
Rochas transformeert de parfumwereld met haar nieuwste creatie GIRL
Schrijf je in voor een Luxury Cosmetics Masterclass
Gucci lanceert anime campagne voor nieuwste geur met Miley Cyrus