Gucci lanceert anime campagne voor nieuwste geur met Miley Cyrus

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Gucci lanceert anime campagne voor nieuwste geur met Miley Cyrus Gucci

Gucci verrast alweer met een muze van formaat. Voor de nieuwste Eau de Parfum uit de Gucci Flora-collectie werd popster en activiste Miley Cyrus in huis gehaald. Miley brengt een vleugje rock-'n-roll in het feeërieke Gucci-universum. En de bijbehorende campagne is al even uitbundig als de ster zelf.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau De Parfum

De basis voor Flora Gorgeous Gardenia werd al gelegd, maar de geur wordt nu opnieuw gelanceerd in een Eau de Parfum-versie. Het hoeft niet te verbazen dat ook hier bloemen centraal staan, meer bepaald intense, sensuele gardenia's. De bloem staat al sinds oudsher bekend om haar schoonheid en zou al langer gebruikt worden in elixers. Geïnspireerd door deze legende en de mystieke kracht, wordt de prachtige Witte Gardenianoot geblend met het zonnige Jasmine Grandiflorum Absolute. Perenbloesems maken de zoete compositie compleet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gucci Beauty Official (@guccibeauty)

#Florafantasy

Gucci en Miley nemen je mee naar een vrolijke droomwereld geïnspireerd op Japanse anime. En ja, in die wereld krijgt Miley haar eigen karakter. "De Flora Gorgeous Gardenia-campagne is een uitdaging om de bloemenwereld op een onverwachte manier te herinterpreteren. De inspiratie komt van Miley Cyrus, een artiest met een spirit die tegelijkertijd rock-'n- roll en eclectisch is... Want wie zegt dat iemand met een rock-'n-roll attitude niet kan leven in een bloemenwereld en symbool kan staan voor het Flora-universum?", aldus Gucci's creatief directeur Alessandro Michele.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gucci Beauty Official (@guccibeauty)

3 vragen aan Miley Cyrus

Wat is jouw 'superkracht'? Is die in de loop van je leven veranderd?

"Ik denk dat mijn 'superkracht' is om altijd te proberen mijn leven te leven met eerlijkheid en onbevreesdheid, en om mijn fans aan te moedigen hetzelfde te doen door mijn eigen acties en overtuigingen. Omdat ik in de spotlights ben opgegroeid, denk ik dat mensen soms vergeten dat ik nog steeds een mens ben en dat ik altijd zal veranderen en evolueren, net als iedereen - maar ik probeer dat altijd te omarmen en te bezitten, en ik ben meer dan dankbaar dat ik de mensen om me heen in staat kan stellen om hetzelfde te doen."

miley cyrus gucci
Gucci

Zie je overeenkomsten in de manier waarop geuren en muziek worden gemaakt?

"Jazeker. Ik denk dat het proces voor beiden veel vallen en opstaan inhoudt, veel buikgevoel om te weten wat je probeert te creëren en een eindresultaat waar je in gelooft. En het is een combinatie van lagen en ingrediënten die leidt tot één samenhangend, mooi resultaat aan het eind."

De manier waarop naar vrouwelijke schoonheid wordt gekeken is veranderd. Vrouwen zijn veranderd. Hoe heeft vrouwelijke schoonheid zich volgens jou in de loop der jaren ontwikkeld?

"Ik kijk altijd naar een aantal van mijn idolen, zoals Joan Jett, en haar onverschrokkenheid in het herdefiniëren van hoe vrouwen zich zouden moeten gedragen, eruit zouden moeten zien en hoe ze zouden moeten zijn in de wereld. Zij daagde zoveel normen en regels uit die de maatschappij had opgesteld, en ik denk dat wij allemaal die grenzen zullen blijven verleggen en van jezelf zullen blijven houden om wie je bent - ongeacht wat je denkt dat je "hoort" te zijn, eruit te zien of zo te handelen."

LEES OOK: dit parfum past bij jouw reisbestemming