Deze planten en vitaminen geven je haar een nieuwe boost

Geüpdatet op 29 september 2021 door ELLE Partner
Deze planten en vitaminen geven je haar een nieuwe boost

Last van gestresseerd haar en broze nagels na de coronacrisis? De zon, zout en chloor, brushings, de uitputting van een haastig leven, de recente stress naar aanleiding van de coronacrisis of zelfs de herstelperiode na het virus maken je haar en nagels uitgeput, dof en broos. Voor de nazomer brengt FORCAPIL ® in één capsule alle supplementen samen die jouw haar en nagels nodig hebben zodat jij er weer complimentjes over krijgt.

Meer dan een jaar na het begin van de pandemie zijn de gevolgen na besmetting met het virus beter bekend. Daardoor weten we ook meer over wat onze gevoeliger geworden nagels en haar nodig hebben om weer te groeien en gezond te worden. Iedereen heeft er mee te kampen, of je nu fysiek aan het virus ontsnapt bent of je je energiereserve hebt moeten aanspreken om ervan te genezen. 27% van de mensen die besmet raakten met het coronavirus ervoeren namelijk aanzienlijk haarverlies. De formule van schoonheidsspecialist Forcapil helpt haaruitval ten gevolge van stress en onze veranderde gewoonten door het coronavirus te vertragen en zo hun lengte en soepelheid te herstellen. Bovendien maakt het je nagels weer gezond dankzij een ultracomplete formule die op de lange termijn werkt. Het extra voordeel? Wat goed is voor je haar is ook goed voor je moraal!

Haaruitval

Je haar valt uit, heeft minder volume, is dunner geworden, heeft aan vitaliteit moeten inboeten, is moeilijk te stylen of blijft in grote hoeveelheden in je borstel zitten, ... Er zijn talloze oorzaken die je haar van streek kunnen maken. Denk maar aan de toegenomen stress tijdens de lockdowns, de emotionele schok, hormonale schommelingen tijdens de zwangerschap of de menopauze. Ook de virale infectie als gevolg van het Covid-19-virus kan zijn tol eisen. Een van de eerste gevolgen hiervan is de toename van Telogen Effluvium (verstoring van de haarcyclus), dat volgt op de acute fase van de ziekte en overvloedig haarverlies veroorzaakt. Daarbij komt nog de versnelde veroudering van de hoofdhuid doordat deze niet voldoende zuurstof krijgt. 

Bewezen remedies

Met behulp van zijn dagelijkse tabletten zorgt FORCAPIL ® TEGEN HAARUITVAL ervoor dat je haar weer GROEIT en VEERKRACHTIG WORDT dankzij het "Haar van Venus". Deze plant herstelt het haar van binnenuit en remt haaruitval af. Het supplement bevat bovendien heermoes, dat je haar weer krachtiger maakt en de groei bevordert. Deze natuurlijke en doeltreffende formule wordt vervolledigd door aminozuren, vitaminen D3 en B en zink. Zo kan jij het nieuwe seizoen vol optimisme tegemoetgaan.

Naast het programma tegen haaruitval biedt Arkopharma Laboratories een reeks verstrekende producten voor je haar en nagels aan om ze opnieuw KRACHT, VITALITEIT en GLANS te geven.

FORCAPIL®VERSTERKEND bevat zwavelhoudende aminozuren, vitaminen en mineralen die zorgvuldig zijn geselecteerd om uitgeput haar een boost te geven.

FORCAPIL® KERATINE+ levert gepatenteerde keratine in een innovatieve, gehydrolyseerde formule van hoge kwaliteit. Het supplement bevat 17 vrije aminozuren die voor 97% overeenkomen met de samenstelling van menselijk haar, evenals talrijke vitaminen. Het staat bekend om zijn bijdrage aan de schoonheid van haar en nagels. Combineer het suppement met de Versterkende Shampoo Keratine+ om je haar aan zowel aan de binnen- als buitenkant efficiënt te verzorgen. Zo krijgt beschadigd haar geleidelijk weer kracht, vitaliteit en volume.

New : Forcapil ® Gummies

Gummies zijn de nieuwe trend als alternatief voor capsules. Arkopharma Laboratories, de expert voor krachtig en gezond haar, heeft de FORCAPIL ® GROEI-gummies ontwikkeld met een lekkere fruitsmaak voor vitaal haar dankzij een innoverende, complete en originele formule. De gummies bevatten zink dat de haarvezel weer sterk en vitaal maakt en bijdraagt aan de synthese van proteïnen zoals keratine. De heermoes in de gummies boost de haargroei. Heermoes (Equisetum arvense), soms "rattenstaart"of "paardenstaart" genoemd, is een plantensoort van de Equisetaceae-familie. Ze heeft vele eigenschappen en wordt allang gebruikt om de haargroei te bevorderen, het haar te versterken en de toon ervan te behouden. BIOTINE (ook bekend als vitamine B8) en SELENIUM dragen bij tot de gezondheid van het haar en het behoud van soepel, glanzend en bestendig haar. Vitaminen B5, B6 en B9 vervolledigen de formule dankzij hun gunstige invloed op de schoonheid van het haar. Dankzij zijn antioxiderende eigenschappen helpt vitamine C het haar bovendien te beschermen en te versterken. Met FORCAPIL ® GROEI is het voortaan zoveel makkelijker en leuker om zorg te dragen voor je haar!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma.

www.arkopharma.com

 

Lees ook:

4 Belgische juwelenontwerpsters met een schitterend talent

Wedstrijd: heb jij deze gummies voor je haar al uitgeprobeerd?

Betaald worden om wijn te drinken: iets voor jou?