Hotspots: 5 stijlvolle budget hotels in de hipste steden van België

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Hotspots: 5 stijlvolle budget hotels in de hipste steden van België B&B Hotels

Een stedentrip in eigen land gepland? Om mooi te logeren hoef je je niet blauw te betalen. Ontdek vijf lief geprijsde hotels in de hipste steden van België. Meer budget om te shoppen!

B&B Hotels in Gent

Pal in de Gentse winkelstraat vind je de nieuwe vestiging van B&B Hotels. De kamers, maar ook de lobby en ontbijtruimte werden ingericht met oog voor functioneel design. Bovenaan verrast het hotel met een rooftop waar je onder meer van natuurwijnen kan genieten.

Prijs per nacht vanaf €55

YUST in Antwerpen

Meer dan een hotel is YUST een plek waar altijd iets te beleven valt. Evenementen, co-working, meetings, langdurig verblijven... het kan er allemaal. Wie geen nood heeft aan een privékamer, is het voordeligst af in een van de dorm rooms. Maar ook de standaard kamers klokken net af op €100 per nacht (zonder ontbijt). Vergeet zeker bezoek te brengen aan het restaurant voor een geweldige sharing experience.

Prijs per nacht vanaf €100

JAM in Brussel

Een voormalige kunstacademie in een van de meest bruisende buurten van Brussel werd omgetoverd tot boetiekhotel met hedendaagse allures. De kamers zijn zonder veel poespas, maar ogen modern en comfortabel. Het rooftopterras inclusief mini zwembad (!) is een grote plus.

hotel brussel betaalbaar budget

Prijs per nacht vanaf €84

YUP Hotel in Hasselt

Na Knokke is Hasselt momenteel de duurste stad op het vastgoedlijstje in België, maar met het moderne YUP Hotel heeft de stad gelukkig ook betaalbare opties. De ligging pal in het centrum maakt van YUP de perfecte uitvalsbasis voor heel wat bezienswaardigheden zoals het Modemuseum, of voor een weekendje Limburg.

hotels budget België Hasselt

Prijs per nacht vanaf €69

The Providence in Oostende

Deze parel in Oostende combineert de luxe van een hotel met de vrijheid van een appartement. De kamers ogen licht en fris en zijn geweldig uitgerust met een volledige keuken en ruime badkamer.

hotel oostende budgetvriendelijk

Ontdek ook alle adressen voor een vriendinnentrip in Oostende

Prijs per nacht vanaf €52