Maak kans op een Saforelle-pakket en boost je intieme verzorging

Geüpdatet op 24 september 2021 door ELLE Partner

Als het voorbije jaar ons één ding heeft geleerd, is het wel dat selfcare belangrijk is. Tijd voor jezelf, om je lichaam én je intieme zone te verzorgen, zou een vast onderdeel moeten zijn van je dagelijkse routine.

 

Hygiëne is een hot topic en ook intieme hygiëne is niet langer taboe. Maar veel vrouwen weten niet altijd hoe ze zichzelf het beste kunnen verzorgen down under. Voor een goede dagelijkse verzorging, aangepast aan jouw lichaam, is het belangrijk dat je jezelf goed kent en dat je de nodige zachtheid aan de dag legt. Zo verzorg je je intieme zone best één of twee keer per dag. Reinigen doe je best met je handen in plaats van een washandje én met de juiste producten, die je vulvo-vaginale flora niet uit balans brengen.

 

Saforelle is een expert op het gebied van producten voor de intieme hygiëne en bestudeert reeds meer dan 30 jaar de intieme flora van de vrouw in nauwe samenwerking met gynaecologen. Uit dit onderzoek ontstond een gamma unieke, hoog-tolerante producten voor de intieme delen, zowel voor een dagelijkse reiniging, frisheid of als eerste hulp bij irritaties. De producten bevatten geen zeep en zijn verrijkt met kliswortelextracten vanwege zijn verzachtende eigenschappen. Ze zijn stuk voor stuk aangepast aan de pH-waarde van je intieme zone zodat de vulvo-vaginale flora haar balans behoudt. Saforelle-producten worden vervaardigd in Frankrijk en worden getest onder het toezicht van gynaecologen en dermatologen. Ze zijn verkrijgbaar bij de apotheek of de parafarmacie.

 

ELLE en Saforelle geven tien pakketten weg met het Saforelle Ultrazacht Wasschuim, de Saforelle Intieme doekjes en de Saforelle Verzachtende Intieme Crème (100 ml):

  • Het Ultrazacht Wasschuim werd speciaal ontwikkeld voor de beschadigde huid (bijvoorbeeld na ontharing of postpartum) en heeft een extra lichte textuur zodat je het product kan aanbrengen met beperkte wrijving.
  • Ook de Verzachtende Intieme Crème kalmeert irritaties en het gevoel van ongemak en hydrateert bovendien de gevoelige tot geïrriteerde huid, bijvoorbeeld na ontharing, dankzij steringrediënten als allantoïne en karitéboter.
  • Ook de Intieme Doekjes zijn geschikt voor alle huidtypes en reinigen in alle zachtheid, kalmeren en verfrissen. Je kan ze gemakkelijk meenemen en ze zijn bovendien wegwerpbaar in het toilet.

Neem nu deel aan de wedstrijd en wie weet sleep jij een van de tien Saforelle-pakketten in de wacht!

 

 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Saforelle
be.saforelle.com

Bron: be.saforelle.com

LEES OOK:

10 zomerse parfums die je (wil) meenemen op vakantie

Wat zijn de voordelen van rijstwater voor je haar?

Deze kleding draag je best in het vliegtuig op vakantie