Slapen is de mooiste droom

Geüpdatet op 29 juli 2021 door ELLE Partner
Slapen is de mooiste droom ELLE x Emma Matras

Een bed, een matras en een hoofdkussen van topkwaliteit: de fundamenten van een goede nachtrust. Voor een ontspannen geest in een ontspannen lichaam.

Slaap. De een ligt uren te woelen, de ander slaapt al nog voor zijn hoofd het kussen raakt: uitrusten is voor iedereen anders. Toch ligt slaap aan de basis van ons lichamelijke en mentale evenwicht. "Slaap is vitaal voor onze weerstand en geluk. Een goede nachtrust is van het grootste belang", vertelt Verena Senn, neurowetenschapster en hoofd van het slaaponderzoek bij Emma the Sleep Company. Met haar kennis en de gevorderde slaaptechnologie ontwikkelt Emma slaapproducten van topkwaliteit: bedden, matrassen en hoofdkussens. Slaap is veel meer dan een noodzakelijk kwaad. Wist je bijvoorbeeld dat we een derde van ons leven in bed doorbrengen? Een derde van ons leven om te dromen, te fantaseren, herinneringen op te halen, tevreden te spinnen als een poes...

Gezonde en ontspannende slaap

Ken je dat zalige gevoel als je languit op de perfecte matras ligt? Dan moet je de innovatieve Emma Original-matras zeker eens proberen. Die bestaat uit drie verschillende lagen: een laag comfortabel Airgocell®-schuim, geheugenschuim dat de druk wegneemt en koudschuim als stevige basis. Emma heeft trouwens een nieuwe premiummatras met springveren, ideaal om in topvorm te ontwaken.

Emma… en nog veel meer

Eens je de smaak van nachtelijk comfort te pakken hebt, wil je echt niets anders meer. Emma heeft alles in huis om je slaapkwaliteit te verbeteren: van bedden over matrasdragers tot beddengoed en topmatrassen... Emma heeft onlangs zelfs een nieuw personaliseerbaar bed met springveren uitgebracht. Een volledige slaapcombinatie, afgeleverd in je slaapkamer en binnen tien minuten gratis geplaatst!

Slapers first!

Emma the Sleep Company is een van de bedrijven voor slaaptechnologie met de sterkste groei in Europa. Het is bovendien wereldwijd bekroond met meer dan dertig prijzen. Best iets om trots op te zijn.

Een product dat je slaapkwaliteit bepaalt, is een belangrijke investering. Neem dus alle tijd tot je zeker bent dat je goed slaapt. Voor alle Emma-producten geldt dat je ze gratis kunt terugsturen. Klinkt goed, niet?

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Emma Matras.
emma-matras.be

Lees ook:
Wedstrijd: Emma schenkt twee droomhoofdkussens weg
Binnenkijken: het fleurige interieur van Frederiek Van Pamel
Droom je van een tweede verblijf? Wij helpen je op weg