Droom je van een tweede verblijf? Wij helpen je op weg

Gepubliceerd op 20 juli 2021 door ELLE Partner
Droom je van een tweede verblijf? Wij helpen je op wegHip Estates

Ben je net als vele landgenoten tijdens de lockdown gaan dromen van betere oorden? Overweeg dan een tweede verblijf aan de Spaanse Costa Cálida. Wij vonden alvast een droomresort met Caraïbische vibes - zijn investering meer dan waard!

Hip Estates, dé vastgoedspecialist voor Spanje lanceert een gloednieuw project onder de naam Santa Rosalía Lake and Life Resort. Het Spaanse resort belooft een droomverblijf te worden - en misschien wel jouw tweede thuis? Dankzij de uitgestrekte tuinen, paradijselijke lagunes en een eiland met palmbomen waan je je in de Caraïben - maar dan op slechts twee uur vliegen. Droom jij van een luxueus tweede verblijf met tropisch uitzicht? Dan ben je bij Santa Rosalía Lake and Life Resort aan het juiste adres!

Costa Cálida

Het resort komt op enkele kilometers van de binnenzee Mar Menor en op een steenworp van de pittoreske steden Murcia en Cartagena te liggen. De Costa Cálida is een van de populairste Spaanse regio’s bij Belgen voor een tweede verblijf. Waarom vraag je? Eerst en vooral kan je er rekenen op meer dan 300 dagen zon per jaar. Verder is het gemakkelijk bereikbaar via de luchthavens Murcia en Alicante waar je dagelijks naartoe kan vliegen vanuit België.

Santa Rosalía Lake and Life Resort Hip Estates verblijf
Santa Rosalía Lake and Life Resort

Tuin van Eden

Het resort is maar liefst 12,4 hectare groot en is ontworpen als een immense groenzone waardoor je als bewoner in een oneindige tuin van Eden lijkt te leven. De woningen worden gebouwd rondom ‘The Lake’, een omvangrijk meer met kristalhelder water en bovendien exclusief toegankelijk voor bewoners. ‘La Reserva’ is dan weer het recreatieve domein waar bewoners kunnen sporten en ontspannen. Turquoise lagunes, witte zandstranden en een beachbar transporteren je naar de tropische Caraïben. Partijtjes beachvolley en petanque of uitjes met de kayak of SUP zorgen voor de nodige afleiding.

Betaalbare luxe

In het Santa Rosalía Lake and Life Resort vind- je fraaie luxewoningen aan betaalbare prijzen. Verwacht je aan verschillende types vrijstaande villa’s, appartementen en geschakelde woningen. De architectuur is stuk voor stuk vooruitstrevend en de materialen hoogwaardig. Moderne technologie zorgt voor het nodige hedendaags comfort. 

1. Villa’s Almendro

De moderne villa’s Almendro met strak design worden gebouwd op een terrein van 238 tot 253 vierkante meter. Ze tellen elk drie slaapkamers, drie badkamers en bovendien een eigen zwembad. Prijs vanaf 320.000 euro.


2. Villa’s Lavanda

De villa’s Lavanda komen op een terrein van 140 tot 254 vierkante meter en beschikken elk over drie slaapkamers en twee badkamers. De grote raampartijen garanderen een mooie lichtinval en een muur van natuursteen verzekert je van de nodige privacy. Prijs vanaf 234.000 euro.

3. Appartementen Madreselva

De appartementen Madreselva strekken zich uit over 80 tot 102 vierkante meter en tellen twee of drie slaapkamers en twee badkamers. Ze zijn gelegen bij een fantastisch landschapszwembad in een knap aangelegde tuin waar je vanop de ruime balkons of terrassen zicht op hebt. De vier penthouses bieden een spectaculair uitzicht op La Reserva en de zee en bieden daarnaast de mogelijkheid om een buitenkeuken of jacuzzi te installeren. Prijs vanaf 180.000 euro. 

Hip Estates  

Het Belgische vastgoedkantoor Hip Estates heeft al 25 jaar als ambitie om ‘je droom in Spanje’ waar te maken. Bestuurder Leen Vermeulen en vastgoedexpert Steven Theunis kennen de Spaanse vastgoedmarkt door en door en weten ook als geen ander wat de Belgische koper verlangt. Meer info vind je hier

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Hip Estates.
Hipestates.com