Geef en krijg the Ritual of Karma luxe set cadeau

Gepubliceerd op 8 juli 2021 door ELLE Partner

Kindness en goede karma, dat is waar deze zomer volgens Rituals helemaal om draait. Zin om dit zelf te ervaren? Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een luxe verwenpakket vol positieve vibes.

Deze zomer staat in het teken van vrijheid en positiviteit! Onder het motto ‘sharing is caring’ maak je nu kans op een heerlijke set van The Ritual of Karma (t.w.v. €152,30) voor jou en een vriend(in) met daarin al jouw zomerse favorieten. Zo moedigt het cosmeticamerk niet alleen aan om voor jezelf te zorgen, maar ook om wat meer ‘kindness’ in het leven van je geliefden te brengen. De nieuwe producten staan namelijk helemaal in het teken van optimisme, vriendelijkheid en goede karma natuurlijk! Een zomers parfum van witte thee en heilige lotus zorgen instant voor een positief gemoed, terwijl de navulverpakkingen en 92% aan natuurlijke ingrediënten bijdragen aan een beter milieu.

Ken jij iemand die wel wat extra TLC kan gebruiken? Laat ons weten waarom die speciale persoon The Ritual of Karma-collectie verdient!

Neem deel hier!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Rituals.
rituals.com

Lees ook: 

Ontdek Marche-en-Famenne

De nieuwe Cowboy: nog chiquer en nog meer appfuncties

Hier scoor je looks voor al je vakantieplannen