YOYO connect: het innovatieve accessoire voor zen-baby’s en ouders

Gepubliceerd op 3 juli 2021 door ELLE Partner
YOYO connect: het innovatieve accessoire voor zen-baby’s en oudersBABYZEN - YOYO-connect

Fun fact: wist je dat er vandaag dubbel zoveel tweelingen worden geboren als in de jaren 70? Voor veel ouders betekent dat dubbel geluk, maar ook dubbel zoveel
zorgen. BABYZEN ontwikkelde daarom YOYO-connect, een ingenieus accessoire dat een revolutie betekent voor het transporteren van twee kleintjes.

Familiewandelingen 2.0.

Zenbaby’s zijn top, maar als ook de ouders ontspannen zijn, gaat het altijd nog een stukje beter. We weten hoe ingewikkeld gezinsuitstapjes met peuters kunnen zijn: we controleren wel 50 keer of we niets vergeten zijn, of de kinderen genoeg te eten en te drinken hebben, zonnecrème om ze tegen UV-stralen te beschermen, hoedjes, hun speelgoed... Om nog maar te zwijgen van de kinderwagen die een ton weegt en nauwelijks de stoepen op kan.
BABYZEN helpt mama’s en papa’s alvast een handje wanneer ze op uitstap gaan met de kleintjes. Zo ontwikkelde het merk de YOYO2, een kinderwagen die meegroeit met de kinderen en dus hun ideale vervoersmiddel is vanaf de geboorte tot aan de peutertijd. Of de YOYO2 nu snel de bus, de taxi of het vliegtuig in moet, de buggy is in een oogwenk op te klappen, past overal in en kan met zijn breedte van 44 cm door alle deuropeningen. In opgeklapte toestand laat de buggy zich aan je schouder dragen zodat jij je handen vrijhoudt. Hij heeft ook armleuningen, zodat de buggy gemakkelijk vast te houden is bij het traplopen.

BABYZEN plié
BABYZEN

YOYO connect: broers en zussen meer verbonden dan ooit

Breidt je gezin uit of ben je zwanger van een tweeling? YOYO-connect is een accessoire dat je met één klik op de achterkant van je YOYO² installeert en waarmee je de buggy verandert in een dubbele wandelwagen die net zo handig en comfortabel is als de soloversie. Er zijn verschillende configuraties mogelijk, zodat je kan jongleren met de verschillende alternatieven die het merk aanbiedt: de reiswieg of het 6+ pack vanaf 6 maanden. Het is zelfs mogelijk om de autostoel erin te plaatsen. Van regenhoezen over muskietennetten, bekerhouders en parasols tot reistassen: BABYZEN biedt een waaier aan accessoires om je dagelijkse leven makkelijker te maken, je kinderen maximale veiligheid te bieden en het kleinste probleem te vermijden. En omdat YOYO2 ontworpen is om lang mee te gaan, kun je de buggy van generatie op generatie gebruiken.

De YOYO2 wandelwagen is niet alleen praktisch, maar ook heel esthetisch. Het textiel (alsook dat van het BABYZEN accessoiregamma) is verkrijgbaar in 9 trendy kleuren en het frame van de wandelwagen kan in zwart of wit worden gekozen. Keuze genoeg!

dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking me BABYZEN.
babyzen.com